Cansız bedeni 13 gün sonra bulunan Duygu Çelikten'in annesi: Katili yakalana kadar bekleyeceğim

Antalya'da kayıp olarak aranırken, bıçaklanmış cansız bedeni ormanlık alanda başı bedeninden ayrılmış halde bulunan 2 çocuk annesi Duygu Çelikten (30), gözyaşlarıyla toprağa verildi. Kızını son yolcuğuna uğurlayan anne Leyla Çelikten'in ağıtlar yakarak tabuta bakışı, yürek burktu. Leyla Çelikten, ''Katili yakalanana kadar bekleyeceğim, dimdik ayaktayım" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Cansız bedeni 13 gün sonra bulunan Duygu Çelikten'in annesi: Katili yakalana kadar bekleyeceğim

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde yaşayan 2 çocuk annesi Duygu Çelikten, 14 gün önce fatura yatırmak üzere evden ayrıldı. İddiaya göre kent merkezine gelen Çelikten'i, sevgilisi olduğu ileri sürülen Veli Ü., annesinin hastanede olduğunu belirterek otomobile bindirdi. İkiliden daha sonra haber alınamadı.

Telefonlarına ulaşılamayan Duygu Çelikten'in ailesi, polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu. Kızlarından haber alamayan aile, özel bir televizyon kanalında canlı yayına katılarak, kızlarının bulunması için çağrıda bulundu.

Cansız bedeni 13 gün sonra bulunan Duygu Çelikten'in annesi: Katili yakalana kadar bekleyeceğim - Resim : 1

BAŞI KOPMUŞ, VÜCUDU ÇÜRÜMEYE BAŞLAMIŞ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER