Son dakika! Bir kar sürprizi daha.... Dikkat! Meteoroloji uyardı

Meteoroloji Doğu Karadeniz kıyılarında, Sinop, Artvin ve Ordu çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde sağanak beklendiğini, bölgenin yüksek kesimlerinin ise karla karışık yağmur ve kar yağışlı olacağını duyurdu. Öte yandan Rize'nin Çamlıhemşin, Artvin'in Borçka, Gümüşhane Silve Yaylası'nın ve Trabzon'un yüksek kesimlerinin ardından Ardahan'da da mevsimin ilk karı düştü.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika! Bir kar sürprizi daha.... Dikkat! Meteoroloji uyardı

Doğu Karadeniz’in sahil kesimi ve alçak rakımlı yerleri etkisi altına alan yağmur ve soğuk yüksek rakımlı yaylalarda yerini kara bıraktı.

ARDAHAN'DA KAR SÜRPRİZİ

Karadeniz'i Doğu Anadolu'ya bağlayan Şavşat-Ardahan Karayolunun 2640 rakımlı Sahara Dağı’nda kar yağışı, tipi ve sis yüzünden sürücüler zor anlar yaşadı. Sahara Dağı’nda kurulan Yavuzköyün yayla evleri kar altında kalırken, ortaya seyirlik manzara çıktı. Sahara Geçidi’nde kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler zor anlar yaşadı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER