Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

F5HABER F5HABER
Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

TSK'dan yeni açıklama: 897 terörist !

Ankara - Türk Silahlı Kuvvetleri, Zeytin Dalı Harekatında etkisiz hale getirilen terörist sayısının 897'ye çıktığını açıkladı.



"Eğer yiğitsen açıkla"

Ankara - PYD'ye terör örgütü diyemeyen CHP'li isimleri eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ey Bay Kemal, söyle bakalım, bu PYD terör örgütü müdür? Eğer yiğitsen terör örgütü olduğunu açıkla" dedi.



Terör sevicilere net mesaj !

Batman - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatına karşı çıkan sözde aydınlara hitaben, "Biz bu ülkeyi sokakta bulmadık. Onun için de meydanı kanı bozuklara bırakmayacağız" dedi.

...

Onun da hedefinde CHP'li o isim vardı

Ankara - Başbakan Binali Yıldırım, PYD'ye terör örgütü diyemeyen CHP'li Selin Sayek Böke'ye sert eleştiriler yöneltti.



İstanbul'da DEAŞ operasyonu: 82 gözaltı

İstanbul - İstanbul'da eylem hazırlığında oldukları iddia edilen terör örgütü DEAŞ şüphelisi 5'i Türk 82 kişi gözaltına alındı.



Trafiğe 3 bin 530 kurban

Bursa - 2017 yılında ülke genelinde meydana gelen 410 bin 367 trafik kazasında 3 bin 530 kişi hayatını kaybetti, 303 bin 663 kişi de yaralandı.



Önce yayaya sonra 2 otomobile çarptı

İstanbul - Üsküdar'da kadın sürücünün kullandığı otomobil önce bir yayaya, ardından da iki otomobile çarptı. Bir kişinin öldüğü, bir kişinin de yaralandığı feci kazanın güvenlik kamera görüntüleri de ortaya çıktı.



Soyguncular market çalışanlarını rehin aldı

İstanbul - Eyüpsultan'da bir marketi soymaya çalışan 6 kişi market çalışanlarını rehin aldı. Polis ekiplerinin düzenlediği başarılı operasyon ile rehineler yara almadan kurtarıldı, soyguncular ise yakalandı.



Yaban domuzu dehşet saçtı: 1 ölü, 1 yaralı

Anhui - Çin'de aç kalan yaban domuzu, indiği köyde dehşet saçtı. Domuz saldırısının hedefi olan insanlardan biri hayatını kaybetti, diğeri ise yaralandı.



Kaçtı, kaza yaptı, vuruldu

Georgia - Polisten kaçtı, kaza yaptı, vuruldu.



Motosikletliler böyle birbirine girdi

Bangalore - Motosikletliler böyle birbirine girdi.

(İHA)

SONRAKİ HABER