Hak eden kazansın, e mi!.

Emmy’ler 71’inci kez sahiplerini buluyor. ‘Game of Thrones’ 32, ‘Marvelous Mrs. Maisel’ 20, ‘Chernobyl’ de 19 dalda aday...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hak eden kazansın, e mi!.

Televizyonun ‘Oscar’ı, 71’inci Emmy Ödül Töreni 22 Eylül’ü 23 Eylül’e bağlayan gece yani bu pazar gecesi beIN Series Comedy ve Digiturk 1 no’lu kanaldan tüm üyelere açık olarak yayımlanacak. Program 22 Eylül saat 02.00’de kırmızı halı ile başlayıp, 03.00’de ödül töreni ile devam edecek. Aslında tüm teknik dallardaki ödüller sahiplerini buldu bile; bu gecede Primetime Emmy Ödülleri’ni izleyeceğiz. Bir anlamda ‘Game of Thrones’a veda gecemiz de denebilir. Bu yılın yarışında iddialı olan dizilerin ve adaylık sayılarının bazıları şöyle: ‘Game of Thrones’ 32 (Digiturk), ‘Marvelous Mrs. Maisel’ 20 (primevideo), ‘Chernobyl’ 19 (Digiturk), ‘Barry’ 17 (Digiturk), ‘When They See Us’ 16 (Netflix), ‘Russian Doll’ 13 (Netflix), ‘Escape at Dannemora’ 12 (Digiturk), ‘The Handmaid’s Tale’ 11 (BluTV). Tören ayrıca beIN Connect uygulamasından ve Digiturk Play üzerinden de canlı olarak izlenebilecek.

HAFTANIN PROGRAMI

Mucize Doktor

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER