Annesinin basını taşla ezerek öldürdü!

Aydın’da Mustafa Özgözcan uyuşturucu parası vermediği için tartıştığı annesi Gülümser Özgözcan’ı başını taşla ezerek öldürdü.

F5HABER F5HABER
Annesinin basını taşla ezerek öldürdü!

Aydın'da uyuşturucu bağımlısı Mustafa Özgözcan (34), uyuşturucu parası için tartıştığı 61 yaşındaki annesi Gülümser Özgözcan'ı başını taşla ezerek vahşice öldürdü. 

3 GÜN BOYUNCA HABER ALAMADILAR

Olay, Söke ilçesi Çeltikçi Mahallesi Fatih Caddesi üzerindeki bir evde meydana geldi.Eşinden bir süre önce ayrılan Gülümser Özgözcan, oğlu Mustafa Özgözcan ve gelini Gülşah Özgözcan ile birlikte yaşamaya başladı. Gülümser Özgözcan'dan 3 gündür haber alamayan yakınları durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelerek kapıyı açan polis ekipleri Gülümser Özgözcan'ı yerde hareketsiz yatarken buldu.

KAÇTI AMA YAKALANDI

Yeni Asır'da yer alan habere göre olayın ardından Mustafa Özgözcan, kayıplara karıştı. Özgözcan'ın bulunması için polis ekipleri operasyon başlattı. Polis tarafından her yerde aranan Özgözcan, kısa sürede yakayı ele verdi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu ve annesini uyuşturucu parası nedeniyle öldürdüğü iddia edilen Mustafa Ö'nün sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

SONRAKİ HABER