Saakaşvili formda! Kıyafetleriyle fıskiyenin içinden geçti

Ukrayna’nın yeni Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin vatandaşlığını iade ettiği eski Gürcistan Devlet Başkanı ve Odessa Valisi Mihail Saakaşvili, Odessa ziyareti sırasında üzerinde kıyafetleri ile fıskiyenin içinden geçti. Zelenskiy de geçen hafta Mariupol’da aynı şeyi yapmıştı.

F5HABER F5HABER
Saakaşvili formda! Kıyafetleriyle fıskiyenin içinden geçti

Destekçileri ile bir araya gelmek için Odessa’ya geldiği belirtilen Saakaşvili, kentte kendisine Ukrayna vatandaşlığını iade eden Zelenskiy’nin ‘izinden gitti.’

Saakaşvili, kıyafetleri ile bir fıskiyeden geçti.

O anları Facebook hesabından paylaşan Saakaşvili “Mariupol’daki fıskiyeler tabi ki güzel, ama Odessa’dakilerin de aşağı kalır yanı yok” ifadelerini kullandı.

Saakaşvili formda! Kıyafetleriyle fıskiyenin içinden geçti - Resim : 1

Eski Gürcistan Devlet Başkanı ve Odessa Valisi Saakaşvili’nin Ukrayna vatandaşlığı, Zelenskiy’nin selefi Pyotr Poroşenko tarafından iptal edilmişti. Suç örgütleri ile işbirliği yapmakla suçlanan Saakaşvili’nin, Rusya’dan Kiev yönetimini devirmeye yönelik protestoları finanse etmek için para aldığı ileri sürülmüştü.

Saakaşvili 2018 yılında Ukrayna’dan Polonya’ya gönderilmiş ve 2021’e kadar ülkeye girişi yasaklanmıştı. Saakaşvili daha sonra da eşinin memleketi Hollanda’ya yerleşmişti.

Saakaşvili daha önce Zelenskiy’den vatandaşlığını iade etmesini istemişti.

SONRAKİ HABER