Yusuf Yazıcı'nın rotası belli oldu - Trabzonspor'da beklentilerin uzağında kaldı

Trabzonspor'da beklentilerin uzağında kalan Yusuf Yazıcı'nın rotası belli oldu. Menajeri, yıldız ismin geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu

Yusuf Yazıcı'nın rotası belli oldu -  Trabzonspor'da beklentilerin uzağında kaldı - Sayfa 1

Trabzonspor'un sezon başında Fransız ekibi Lille'den kiraladığı Yusuf Yazıcı, beklentilerin uzağında kaldı. Trabzonspor ile bu sezon 20 maça çıkıp, 5 gol ve 1 asistlik performans gösteren Yazıcı'nın sezon sonunda Fransız kulübüne geri dönmesi bekleniyor. 

 

Yusuf Yazıcı'nın rotası belli oldu -  Trabzonspor'da beklentilerin uzağında kaldı - Sayfa 2

Ancak Fransız ekibi de sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan Yusuf'u satıp, para kazanmak istiyor. Bu satış planının en önemli aktörlerinden birinin de Rusya'nın CSKA ekibi olması dikkat çekiyor. 

Yusuf Yazıcı'nın rotası belli oldu -  Trabzonspor'da beklentilerin uzağında kaldı - Sayfa 3

Ruslar, CSKA'da unutulmaz bir dönem geçiren Yusuf'un geri dönüşü için şimdiden girişimlere başlamış durumda. Ancak bunun için öncelikle Lille kulübüyle anlaşmaları gerekiyor

Yusuf Yazıcı'nın rotası belli oldu -  Trabzonspor'da beklentilerin uzağında kaldı - Sayfa 4

ZAMANI GELİNCE KONUŞACAĞIZ

Trabzonspor'un 500 bin euro kiralama ücreti ödediği Yusuf Yazıcı'nın transfermarkt değeri 11.5 milyon euro. Ancak CSKA'nın sözleşmenin bitimine 1 yıl kalması nedeniyle oyuncuyu çok daha düşük bir maliyete alma hesabı içinde olduğu belirtiliyor.