Yüksek emekli promosyon dönemi! Sözleşmesi devam eden de alıyor

Emekli promosyon tutarlarında güncellemeler yapıldı. Asgari emekli promosyonu 8 bin lira olurken, bu rakam özel bankalarda 15 bin TL'ye kadar çıkıyor. Öte yandan dul ve yetimler de 5 bin TL banka promosyonu alacak. Peki kim ne kadar promosyon alacak? Düşük promosyon sözleşmesi iptal edilip yüksek promosyon nasıl alınır? İşte tüm detaylar...

Yüksek emekli promosyon dönemi! Sözleşmesi devam eden de alıyor - Sayfa 1

Emekli promosyonları ile ilgili güncellemeler yapıldı. En düşük banka promosyonu 8 bin liraya çıkartıldı. Yüksek maaşlara 12 bin TL ödenecek. Dul ve yetim maaşlarında ise promosyon 5 bin TL olacak. Peki kim ne kadar promosyon alacak, nasıl başvurulacak neler yapmak gerekiyor.
 

119
Yüksek emekli promosyon dönemi! Sözleşmesi devam eden de alıyor - Sayfa 2

Sabah'tan Faruk Erdem'in haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği emekli promosyonlarındaki artış uygulanmaya başladı. Kamu bankaları daha önce 3 bin TL ile 5 bin TL arasında ödedikleri promosyonları 8 bin TL ile 12 bin TL arasında ödemeye başlayacak.
 
 

219
Yüksek emekli promosyon dönemi! Sözleşmesi devam eden de alıyor - Sayfa 3

Emekliler maaş aldıkları kamu bankalarına kendilerine uygun olan metot ile başvurarak yeni promosyonlardan yararlanacak. Halen sözleşmesi devam edenler de cayma haklarını kullanarak yeni rakamlara güncelleme yapabilecek. Promosyon miktarları emeklilerin aldıkları maaşlara göre belirlenecek.
 

319
Yüksek emekli promosyon dönemi! Sözleşmesi devam eden de alıyor - Sayfa 4

Burada yüksek maaşı olan emekliler 12 bin TL promosyon alabilecek. Ancak 10 bin TL taban ücretin altında ölüm aylığı (dul yetim maaşı) alanlarda promosyon 5 bin TL olarak uygulanacak.
 

419