Yorumcu Ahmet Çakar ile ilgili flaş gelişme; Açıklamaları futbol dünyasını karıştırmıştı

Yorumcu Ahmet Çakar, şu anda hala faal bir hakem ile konuştuğunu ve "Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar" dediğini söylemişti. Bu açıklamaların ardından ortalık adeta karıştı. Bu gelişmelerin ardından Türkiye Futbol Federasyonu, eski hakem Ahmet Çakar'ın faal bir hakemle görüşme yaptığı iddiasıyla ilgili gerekli tahkikatın yapılması için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuruda bulunulduğunu açıkladı.

Yorumcu Ahmet Çakar ile ilgili flaş gelişme; Açıklamaları futbol dünyasını karıştırmıştı - Sayfa 1

Türkiye Futbol Federasyonu, Ahmet Çakar'ın faal bir hakemin, "Fenerbahçe'yi bu sezon şampiyon yapmayacaklar" sözlerini söylediğini iddia etmesi üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuruda bulunulduğunu açıkladı.

110
Yorumcu Ahmet Çakar ile ilgili flaş gelişme; Açıklamaları futbol dünyasını karıştırmıştı - Sayfa 2

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

210
Yorumcu Ahmet Çakar ile ilgili flaş gelişme; Açıklamaları futbol dünyasını karıştırmıştı - Sayfa 3

"Televizyon yorumculuğu yapan eski hakem Ahmet Çakar, faal bir hakemle görüşme yaptığını iddia ederek, bir süredir hakem camiasını töhmet altında bırakan açıklamalarda bulunmaktadır. Açıklamalarında herhangi bir somut kanıt sunmayan Ahmet Çakar, görüşme yaptığını iddia ettiği hakemin ismini açıklamayacağını defalarca vurgulamıştır. 

310
Yorumcu Ahmet Çakar ile ilgili flaş gelişme; Açıklamaları futbol dünyasını karıştırmıştı - Sayfa 4

Türkiye Futbol Federasyonu, Ahmet Çakar'ın müteakip defalar gündeme getirdiği iddialarla ilgili gerekli tahkikatın yapılması için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuruda bulunmuştur."

410