Yolda tesadüfen gördü kurşun yağdırıp öldürdü!

Kütahya'da Mustafa Ilgın adlı kişi, aracı ile otomobilini sıkıştırdığı Hakan İşgüzar'a tabancayla 4 el ateş edip kaçtı. İşgüzar kaldırıldığı hastanede ölürken, polis tarafından yakalanan Mustafa Ilgın'ın ifadesi kan donduran gerçeği ortaya çıkardı. İşgüzar 4 yıl önce trafik kazası sonucu Ilgın'ın oğlunun ölümüne sebep olmuştu. Ilgın, 35 gün önce tesadüfen İşgüzar'ı gördüğünü, oğlunun ölümüne neden olan kişi olduğunu anlayınca da peşine düşüp ruhsatsız silahıyla öldürdüğünü itiraf etti.

Yolda tesadüfen gördü kurşun yağdırıp öldürdü! - Sayfa 1

Kütahya'da, Mustafa Ilgın (45), 4 yıl önce trafik kazasında oğlu Süleyman Ilgın'ın ölümüne neden olan evli ve 2 çocuk babası olan Hakan İşgüzarı (42) trafikte sıkıştırıp aracına çarptıktan sonra sokak ortasında tabancayla 4 el ateş ederek kaçtı. 

111
Yolda tesadüfen gördü kurşun yağdırıp öldürdü! - Sayfa 2

Hakan İşgüzar kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, Mustafa Ilgın ise polis ekiplerince yakalandı. 

211
Yolda tesadüfen gördü kurşun yağdırıp öldürdü! - Sayfa 3

Cinayeti itiraf eden Ilgın, "Oğlumun ölümüne neden oldu, 35 gün önce tesadüfen görüp takip etmeye başlamıştım. Yeniden karşılaşınca, aldığım ruhsatsız tabancayla vurdum" dedi. 

311
Yolda tesadüfen gördü kurşun yağdırıp öldürdü! - Sayfa 4

Kütahya'da yaşayan Mustafa Ilgın, 4 yıl önce meydana gelen trafik kazasında oğlu Süleyman Ilgın'ın ölümüne neden olan otomobil sürücüsü Hakan İşgüzarı Evliya Çelebi Mahallesinde görerek takip etti. Ilgın 43 RC 383 plakalı otomobille, Hasan Polatkan Caddesi üzerinde seyir halinde olan Hakan İşgüzar'ın kullandığı 35 AD 5607 plakalı otomobile arkadan çarptı. 

411