'Banyoda ve eşinizle yakınlaşırken çıplak olmayın'
Nihat Hatipoğlu'ndan 'banyoda çıplak yıkanılır mı?' sorusuna yanıt: O halde olmak iyi değil
Nihat Hatipoğlu, bir televizyon kanalında yayınlananprogramında, karı-kocanın yakınlaşırken üstünde bir örtü olmasıgerektiğini söyledi
ATV'de yayınlanan Nihat Hatipoğlu'yla Dosta Doğru programındaizleyicilerden birinin 'Banyoda çıplak olarak yıkanılır mı?' sorusuekran başındakileri şaşırttı.
Hatipoğlu soruya verdiği cevapta "Çırılçıplak yıkanmak..." diyebaşladı ve bakın cümlenin sonunu nasıl getirdi: "Mekruh görülmüşür,niye mekruh. O halde olmak iyi değildir. Peki ne yapacağız. Göbeğinaltında yani şortunu çıkartmayacak. Son anda onu çıkartıp durulanırve saatlerce öyle banyoda kalmaz. Buna dikkat edecek. Tekrar özürdileyerek söylüyorum, karı koca yakınlaşırken üstlerinde bir örtüolacak. Buna da herkes dikkat etsin. Üstlerinde bir örtünün olmasıgerekiyor."