Yasak Elma'da yer yerinden oynayacak! Yasak Elma 144. bölüm fragmanı yayınlandı

Yasak Elma dizisinde sular durulmuyor. Fox TV’nin en iddialı yapımlarından olan Yasak Elma’nın 144. bölüm fragmanı yayınlandığı gibi olay oldu. Başrol oyuncusu Eda Ece ve Şevval Sam’ın muhteşem oyunculuk performansları diziyi resmen nirvanaya ulaştırıyor. Her seferinde küllerinden yeniden doğan fenomen dizi Yasak Elma’da kıyamet kopuyor!

Yasak Elma'da yer yerinden oynayacak! Yasak Elma 144. bölüm fragmanı yayınlandı - Sayfa 1

Yasak Elma dizisi intikam planları ve aşk oyunlarıyla seyircinin nefesini kesmeye devam ediyor. 143. bölümüyle ekranlara damga vuran Yasak Elma’da hep daha kötüsü oluyor! 5 sezondur Pazartesi gününü kimseye kaptırmayan fenomen dizi Yasak Elma, sıra dışı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dillere destan oldu desek abartmış olmayız.

112
Yasak Elma'da yer yerinden oynayacak! Yasak Elma 144. bölüm fragmanı yayınlandı - Sayfa 2

YASAK ELMA 144. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Yasak Elma’nın başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz gibi ünlü isimler yer alıyor. Her hafta pazartesi günleri saat 20:00'de FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Yasak Elma yeni bölüm fragmanı ve son bölüm yaşananlar...

212
Yasak Elma'da yer yerinden oynayacak! Yasak Elma 144. bölüm fragmanı yayınlandı - Sayfa 3

İlk 3 sezon boyunca yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu Yasak Elma dizisinde 4. Sezon Murat Öztürk, 5.sezondan itibaren ise Ece Erdek Koçoğlu oturuyor.

312
Yasak Elma'da yer yerinden oynayacak! Yasak Elma 144. bölüm fragmanı yayınlandı - Sayfa 4

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı Yasak Elma her seferinden küllerden doğmayı başarıyor!

412