Yasak Elma dizisinde senaristler hikayesini bitirdi! Diziden ayrılıyor

Entrikanın tavan yaptığı Yasak Elma'da ayrılık rüzgarları esmeye başladı. FOX tv ekranlarında yayımlanan, başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade'nin yanı sıra Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan, Berk Oktay ve Nilperi Şahinkaya ile kadrosu yenilenen Yasak Elma dizisinde ayrılık yaşanacak.

Yasak Elma dizisinde senaristler hikayesini bitirdi! Diziden ayrılıyor - Sayfa 1

Pazartesi akşamları Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisi ile ilgili haberlere her geçen gün yenisi ekleniyor.

Şahika ve Ender'in gözümüzün içine soka soka çevirdiği dolaplar, herkesin gıcık olduğu karakterler ve sevilesi güzel kadınlarla Yasak Elma her hafta izlenme rekorları kırıyor.

Senaristler reyting rekorları getiren diziye bir ayrılık sahnesi yazdı. Hikayesi biten genç oyuncu diziden gidiyor.

120
Yasak Elma dizisinde senaristler hikayesini bitirdi! Diziden ayrılıyor - Sayfa 2

Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade'nin rol aldığı Yasak Elma diziye birçok isim veda etmiş ve yeni oyuncular dizinin kadrosuna dahil olmuştu. Dizi bir ayrılık haberi ile yine gündeme geldi.

 

220
Yasak Elma dizisinde senaristler hikayesini bitirdi! Diziden ayrılıyor - Sayfa 3

85. bölümde Halit Argun ölmüş ve ardından Yasak Elma'dan Lila, Yiğit, Kerim, Halit ve Kaya karakterleri  daha diziye veda etmişti. Erdal Özyağcılar Hasan Ali Kuyucu olarak dizinin kadrosuna dahil olmuş daha sonra Berk Oktay ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu da diziye dahil olmuştu.

320
Yasak Elma dizisinde senaristler hikayesini bitirdi! Diziden ayrılıyor - Sayfa 4

Her bölümde entrikanın dozunu yükselten Yasak Elma'nın 98.bölümünde Şahika’yı istemeden öldürdüğünü sanan Hasan Ali Kuyucu’ya tuzak kuran Ender ve Şahika, onu nikah masasına oturtmuştu.

420