Yasak Elma dizisinde ortalık fena karıştı - Final, ayrılık ne ararsanız var

Ekranların en iddialı projeleri arasında yer alan Yasak Elma 121. Bölüm ile geceye damga vururken seyirci yeni bölümde duyduklarına inanamadı. İşte deprem etkisi yaratan gelişmenin detayları…

Yasak Elma dizisinde ortalık fena karıştı - Final, ayrılık ne ararsanız var - Sayfa 1

Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma’da yeni bölümde seyirci izledikleri karşısında küçük dilini yuttu. Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz gibi isimlerin yer aldığı dizide entrikalar bitecek gibi durmuyor.

120
Yasak Elma dizisinde ortalık fena karıştı - Final, ayrılık ne ararsanız var - Sayfa 2

Daha önce final yapacağı iddialar arasında yer alan Yasak Elma dizisinde hikaye beğenildikçe senaristler yeni kararlarla birlikte diziyi devam ettirme kararı aldı. Yalnız son detaylar dizinin hayranlarını şoka soktu.

220
Yasak Elma dizisinde ortalık fena karıştı - Final, ayrılık ne ararsanız var - Sayfa 3

Bildiğiniz üzere daha önce yapımcı Fatih Aksoy’un 200. Bölümle birlikte final kararı alacağı konuşulmuştu. Bu detay sonrası final beklenirken Yasak Elma dizisine yeni oyuncular katılmaya başladı.

320
Yasak Elma dizisinde ortalık fena karıştı - Final, ayrılık ne ararsanız var - Sayfa 4

Tam 5 sezondur seyircinin karşısına çıkan Yasak Elma dizisi Pazartesi akşamları iddialı rakiplerini gerisine alarak gündem yaratmaya devam ediyor. Ayrıca sevilen dizinin yeni sezonunda hikayede de değişiklikler yapılmaya devam ediyor.

420