Yasak Elma dizisinde flaş bir ayrılık daha

FOX'un bol entrika ve ihtiras dolu dizisi Yasak Elma’da yaprak dökümü devam ediyor. Son gelen habere göre, fenomen diziye bir oyuncu daha veda ederken, kadroya yepyeni bir isim dahil oluyor. Çekimlerin tam gaz devam ettiği dizide koronaya yakalanan Eda Ece de, 10 günlük karantinanın ardından yeniden Yasak Elma’nın setine döndü ve çekimlere başladı.

Yasak Elma dizisinde flaş bir ayrılık daha - Sayfa 1

 Güzel kadınlar, pahalı kıyafetler birbirinden göz alıcı mücevherler ve lüks düşkünü karakterler...

Her pazartesi izleyenleri ekrana kilitleyen Yasak Elma'da olaylar durulmuyor. Senaristler, diziye heyecan katan birbirinden absürt entrikalarla seyirciye saç baş yoldurtuyor.

123
Yasak Elma dizisinde flaş bir ayrılık daha - Sayfa 2

Her hafta reyting rekoru kırıyor

İlk iki sezonda dram ağırlıklı bir yapım olan dizi, ilerleyen bölümlerde komediye doğru evrildi. Şu an 4. sezonunu oynayan Yasak Elma'da sahneler ve yaşananlar öyle uç ve öyle ikna etmekten uzak ki dizi absürd komedi havasına girdi. Bir hafta tuzak üstüne tuzak kuran karakterler izleyenlere akıl oyunları yaptırırken, bir sonraki hafta tuhaflıkta zirveye yerleşiyor. Ancak oyuncular bunu öyle bir ustalıkla canlandırıyor ki yapım her hafta reyting rekoru kırıyor

 Yasak Elma son bölüm full izle FOX TV! Yasak Elma 101. bölüm izle!

223
Yasak Elma dizisinde flaş bir ayrılık daha - Sayfa 3

Durum böyle olunca Yasak Elma dizisi ile ilgili haberlere her geçen gün yenisi ekleniyor.

323
Yasak Elma dizisinde flaş bir ayrılık daha - Sayfa 4

4. sezonuyla ekranda olan Yasak Elma'da 85. bölümde Halit Argun ölmüş ve sonrasında diziden 5 karakter birden ayrılmıştı.

423