Yasak Elma dizisi yayından kaldırılıyor; Deprem etkisi yaratan gelişme!

Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden bu yana reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisi yayından kaldırılıyor. Gündeme bomba gibi düşen bu haber Yasak Elma dizisi hayranlarında deprem etkisi yarattı. İşte detaylar…

Yasak Elma dizisi yayından kaldırılıyor; Deprem etkisi yaratan gelişme! - Sayfa 1

Fox TV’nin başarılı dizisi Yasak Elma izleyiciyi ekran başına kitlemeye devam ederken ortaya atılan bir iddia deprem etkisi yarattı.

120
Yasak Elma dizisi yayından kaldırılıyor; Deprem etkisi yaratan gelişme! - Sayfa 2

Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Yasak Elma dizisinde sular durulmuyor.

220
Yasak Elma dizisi yayından kaldırılıyor; Deprem etkisi yaratan gelişme! - Sayfa 3

Nilperi Şahinkaya’nın canlandırdığı Cansu karakteri ile Berk Oktay’ın hayat verdiği Çağatay arasında yaşananlar izleyicileri bir hayli kızdırdı.

320
Yasak Elma dizisi yayından kaldırılıyor; Deprem etkisi yaratan gelişme! - Sayfa 4

Yasak Elma’daki bu sahnenin ardından sosyal medyada ortalık karıştı. Çok sayıda izleyici sosyal medyadan “Yıldız’ı da aldatan aldatana. Adamlar ne kadın düşkünü çıktılar. Yıldız’ı biraz güçlü bir kadın olarak görsek, işinde gücünde olsa bir müddet. Her seferinde rezil ediyorlar. Herkes kızın başına bela oluyor. Kimse çıkarsız sevmedi Yıldız’ı. Bi Kerim vardı, onu da şutladılar.” diye yazdı. 

420