Yasak Elma dizisi final mi yapıyor? FOX'tan karar çıktı

FOX'un reyting makinesi Yasak Elma'da iddiaların sonu gelmiyor. Dizide son yaşanan gelişmeler hikayenin tıkandığı ve finale doğru gittiği yönünde. Senaristler her hafta baş döndürücü bir hızla bir olaydan diğerine izleyiciyi koştursa da Şahika ve Cansu'nun dizide yer almaması kafaları karıştı. Şimdi Yasak Elma final mi yapacak, yoksa devam mı edecek? işte yanıtı.

Yasak Elma dizisi final mi yapıyor? FOX'tan karar çıktı - Sayfa 1

FOX TV ekranlarında fırtınalar estiren Yasak Elma dizisi ile ilgili iddialar dur durak bilmiyor. Önce Nilperi Şahinkaya'nın canlandırdığı Cansu ayrılacak dendi arkasından Şevval Sam'ın entrika kraliçesi karakteri Ender'in ismi anıldı, derken dizinin son fragmanında güzeller güzeli Nesrin Cavadzade'nin hayat verdiği entrikaları ile seyircinin beynini yakan Şahika'nın cenaze törenini gördük. Peki diziden kim ayrıldı? Berk Oktay Savaşçı'ya mı geri döndü? Dizi final mi yapacak? soruları şimdi havada uçuşuyor. Hepsinin yanıtını sizler için araştırdık.

126
Yasak Elma dizisi final mi yapıyor? FOX'tan karar çıktı - Sayfa 2

FOX Tv'nin absürt komedisi Yasak Elma'da işler arap saçına döndü. Sosyal medyada izleyicilerin çoğu zaman eleştirdiği, akıl sır erdiremediği Yasak Elma, hala izlenen bir dizi olmaya devam ediyor. Ancak diziden gelen son haberler kafa karıştırıyor.

226
Yasak Elma dizisi final mi yapıyor? FOX'tan karar çıktı - Sayfa 3

Herkesin birbiriyle bağlantılı olduğu dizi, 4. sezonuyla izleyicisiyle pazartesi akşamları buluşmaya devam ediyor.

326
Yasak Elma dizisi final mi yapıyor? FOX'tan karar çıktı - Sayfa 4

85. bölümde dizinin ana karakterlerinden Halit Argun'un ölmesiyle diziden 5 oyuncu birden gitmiş bu vedaların ardından Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu hikayeye dahil olmuştu.

426