Yargı dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak! Dizinin hayranlarını üzecek haber

Yargı Kanal D ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana epey büyük ilgi gördü. Sosyal medyanın en çok konuştuğu yapım olan Yargı bu akşam yok mu, Yargı neden yok soruları merak konusu oldu. 26 Aralık Kanal D yayın akışına göre Yargı bu akşam yok. Peki Yargı dizisi bu akşam neden yok?

Yargı dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak! Dizinin hayranlarını üzecek haber - Sayfa 1

Pazar günleri seyirciyi ekran başına kilitleyen Kanal D'nin iddialı yapımı bu akşam ekrana gelmeyecek. 26 Aralık Kanal D yayın akışına göre Yargı yeni bölüm bu akşam ekrana gelmeyecek. 

110
Yargı dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak! Dizinin hayranlarını üzecek haber - Sayfa 2

Dizinin Ceylin Erguvan'ı başarılı oyuncu Pınar Deniz koronavirüs olduğu için çekimler durdu, set bir süre kapandı. Bu nedenle bu akşam Kanal D ekranlarında Yargı'nın 15. yeni bölümü ekrana gelmeyecek. Yargı yeni bölüm 9 Ocak Pazar akşamı kaldığı yerden devam edecek. 

Yargı 15. Bölüm Fragman (9 Ocak Pazar Yayında)
 

210
Yargı dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak! Dizinin hayranlarını üzecek haber - Sayfa 3

Başladığı günden itibaren pazar günlerinin vazgeçilmezi olan Yargı bu hafta 15. Bölümüyle izleyicilerin karşısında olamayacak. Yeni bölüm 9 Ocak 2022 Pazar akşamı saat 20.00'da yayınlanacak olan Yargı dizisi ufak bir sağlık arası verdi. Yargı dizisinin resmi hesabından da duyurulan bu bilgi ile durum netleşmiş oldu.

Yargı 14. Bölüm - Ceylin Tutuklandı!
 

310
Yargı dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak! Dizinin hayranlarını üzecek haber - Sayfa 4

Yargı'nın yayınlanan 15. Bölüm fragmanıyla heyecanlı ve hüzünlü bir bölümün bizleri beklediği görülmektedir. Ceylin, nöbetçi mahkemede sessiz kalınca hakime tarafından tutuklu yargılanması için cezaevine yollanır. Ceylin'in şok durumunda hapse gitmesine gönlü razı olmayan Ilgaz, onu kendi odasına getirir ve kapısını kilitler.

410