Yalı Çapkını dizisinden flaş oyuncu hamlesi; İşler fena halde karıştı

Dizi sezonuna iddialı bir giriş yaparak fenomen haline gelen Yalı Çapkını son bölüm ile herkesi şoke etti. Her hafta tansiyonun daha da yükseldiği Yalı Çapkını yeni bölüm ise yine flaş gelişmelerle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Yalı Çapkını dizisinden flaş oyuncu hamlesi; İşler fena halde karıştı - Sayfa 1

Star TV ekranlarının parlayan yıldızı Yalı Çapkını 19. bölüm ile seyircinin ilgisini çekmeyi başardı. Seyran ve Ferit evliliği iyice çıkmaza girerken, yapımcılardan Yalı Çapkını 20. Bölüm için flaş bir oyuncu hamlesi geldi.

119
Yalı Çapkını dizisinden flaş oyuncu hamlesi; İşler fena halde karıştı - Sayfa 2

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Buçe Buse Kahraman, Mine Tugay, Diren Polatoğulları, Çetin Tekindor ve Gülçin Santırcıoğlu gibi isimlerin ön planda olduğu Yalı Çapkını dizisine gelen tepkiler her geçen gün artmaya devam ediyor.

219
Yalı Çapkını dizisinden flaş oyuncu hamlesi; İşler fena halde karıştı - Sayfa 3

Yalı Çapkını son bölüm Ferit, Seyran ve Pelin arasındaki kriz ile Star TV ekranlarına damga vurdu. Pelin’in yalıya gelmesiyle tüm dengeler alt üst olurken, Seyran ve Ferit  hayranları da resmen ayağa kalktı.

319
Yalı Çapkını dizisinden flaş oyuncu hamlesi; İşler fena halde karıştı - Sayfa 4

Yalı Çapkını dizisinde Pelo karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman’ın ön plana çıkarılıp, Afra Saraçoğlu’nun ise geride bırakılması sosyal medyayı birbirine karıştırdı.

419