Yalı Çapkını dizisinde flaş ayrılık; Her şey bir anda oldu

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde nefesler tutulmaya devam ediyor. İşlerin iyice sarpa sardığı Yalı Çapkını 9. bölümde yaşanan flaş olay ayrılık haberini de beraberinde getirdi.

Yalı Çapkını dizisinde flaş ayrılık; Her şey bir anda oldu - Sayfa 1

Yalı Çapkını 9. bölümü ile yine ekranların tozunu attırdı. Star TV’nin yeni dizisinde şu sıralar gerilim tırmandı. Seyran ve Ferit’in evliliği büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ederken seyirciyi şoke eden bir gelişme yaşandı. Haydi gelin detayları birlikte inceleyelim…

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde nefesler tutulmaya devam ediyor.

120
Yalı Çapkını dizisinde flaş ayrılık; Her şey bir anda oldu - Sayfa 2

Yalı Çapkını yeni bölüm geçtiğimiz cuma günü Star TV ekranlarında boy gösterdi. Oyuncu kadrosunda Çetin Tekindor, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Beril Pozam ve Gözde Kansu gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını rakiplerine göz dağı vermeye devam ediyor.

220
Yalı Çapkını dizisinde flaş ayrılık; Her şey bir anda oldu - Sayfa 3

Yalı Çapkını 9. bölüm yine seyirciyi şaşırtmayı başarırken, dizi sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasına girdi. Son sahnesinde Seyran’ın boğazına yapışan babasının kızı Suna tarafından aldığı ölümcül darbe izleyenlerin ağzını açık bıraktı.

320
Yalı Çapkını dizisinde flaş ayrılık; Her şey bir anda oldu - Sayfa 4

Bu durum ayrılık haberini de beraberinde getirirken dizinin hayranları, “Yalı Çapkını dizisinde Kazım ölecek mi, Diren Polatoğulları diziden ayrılacak mı?” sorularını araştırmaya başladı.

420