Yalı Çapkını dizisinde akıl almaz senaryo hatası; Seyirci bile bu kadarını tahmin etmedi

Star TV ekranlarının sevilerek takip edilen dizileri arasında yer alan Yalı Çapkını 40. Bölüm yine gecenin en çok konuşulanı olmayı başardı. Ancak yeni bölüm öncesindeki bir detay ortalığı karıştırdı.

Yalı Çapkını dizisinde akıl almaz senaryo hatası; Seyirci bile bu kadarını tahmin etmedi - Sayfa 1

Yeni sezona adeta fırtına gibi başlayan Yalı Çapkını yeni bölüm sosyal medyada da büyük yankı uyandırırken olaylar çığırından çıkmaya başladı.

111
Yalı Çapkını dizisinde akıl almaz senaryo hatası; Seyirci bile bu kadarını tahmin etmedi - Sayfa 2

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Diren Polatoğulları, Gülçin Santırcıoğlu, Buçe Buse Kahraman ve Emre Altuğ gibi başarılı isimlerin rol aldığı Yalı Çapkını 40. Bölüm detayları ve öncesindeki hatanın detayları haberimizde.

211
Yalı Çapkını dizisinde akıl almaz senaryo hatası; Seyirci bile bu kadarını tahmin etmedi - Sayfa 3

Yalı Çapkını dizisi hayranlarının ikinci sezondan umutları çok fazlaydı ama bazı izleyicilere göre hikaye yeterince iyi bir şekilde ilerlemiyor. Cuma akşamları Kızılcık Şerbeti ile Yalı Çapkını arasındaki reyting yarışı da iyice kızıştı.

311
Yalı Çapkını dizisinde akıl almaz senaryo hatası; Seyirci bile bu kadarını tahmin etmedi - Sayfa 4

Geçen sezon da yine hikaye konusunda Kızılcık Şerbeti dizisi öne çıkmış ve AB ile ABC1 kategorilerinde dizinin çok iyi reytingler elde ederek birinciliği Yalı Çapkını’ndan aldığını görmüştük.

411