Yalı Çapkını 4. bölüm fragmanı ekranlara bomba gibi düştü; O sahne şoke etti

Yalı Çapkını 4. bölüm fragmanı diziseverlerin gündeminde yer alıyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı Star TV’nin yeni yapımı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara bomba gibi düştü. Aile büyüklerinin zoruyla evlendirilen Gaziantep’li Seyran ile çapkın Ferit’in hikayesi de seyirciden alkışı kaptı. Öte yandan Yalı Çapkını yeni bölümdeki sahne herkesi şoke etti. İşte detaylar…

Yalı Çapkını 4. bölüm fragmanı ekranlara bomba gibi düştü; O sahne şoke etti - Sayfa 1

Yalı Çapkını 1. bölümü ile ekran başındakilerden tam not almayı başardı. Gaziantep’ten İstanbul’a gelin gelen Seyran ve eşi Ferit’in dolu dizgin hayatı epey ilgi çekti. Star TV’nin yeni projesinde Afra SaraçoğluMert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ gibi isimler yer alıyor. Cuma günü heyecanla beklenirken Yalı Çapkını 4. bölüm fragmanı da görücüye çıktı.

117
Yalı Çapkını 4. bölüm fragmanı ekranlara bomba gibi düştü; O sahne şoke etti - Sayfa 2

Yeni sezonun başlamasıyla birlikte; Ben Bu Cihana Sığmazam, Bir Küçük Gün Işığı, Aldatmak, Gecenin Ucunda, O kız, Yalı Çapkını gibi birçok yeni dizi ekranlarda görücüye çıktı. Seyircinin beğenisini kazanan yapımlar yayın hayatına devam ederken, reyting sonuçları kötü gelenler ise ekranlara veda edecek. Her gün farklı bir diziyi konu aldığımız haberimizde bugün Yalı Çapkını var. Haydi gelin detayları inceleyelim…

217
Yalı Çapkını 4. bölüm fragmanı ekranlara bomba gibi düştü; O sahne şoke etti - Sayfa 3

Hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu'na ait olan OGM Pictures imzalı dizi Yalı Çapkını, 23 Eylül Cuma akşamı seyircinin karşısına çıktı. 

317
Yalı Çapkını 4. bölüm fragmanı ekranlara bomba gibi düştü; O sahne şoke etti - Sayfa 4

Gaziantepli bir ailenin oğullarına uygun gelin adayı aramasıyla başlayan dizinin senaryosunu Mehmet Barış Günger ele alıyor.

417