Volkswagen bu kez yıktı geçti! 1 milyonu cebine koyan onu alır

Dev otomobil markası Volkswagen güncel liste fiyatlarında sürprizlere devam ediyor. Araba alacak vatandaş sıfır otomobil fiyatlarını araştırıyor. Birçok firma sıfır otomobil kampanyalarına hız verdi. Bu haberimizde ise 2024 model Volkswagen güncel fiyat listesini sizler için hazırladık. İşte 2024 Golf, Polo, Tiguan, Taigo, T-Roc, Touareg ve Passat modelleri güncel fiyat listesi...

Volkswagen bu kez yıktı geçti! 1 milyonu cebine koyan onu alır - Sayfa 1

Otomobil kampanyaları bu aralar bir hayli revaçta. Sıfır otomobil fiyatlarında yaşanan hareketlilik devam ediyor. Milyonlarca vatandaş sıfır araba ve otomobil fiyatlarını merak ediyor.

148
Volkswagen bu kez yıktı geçti! 1 milyonu cebine koyan onu alır - Sayfa 2

F5haber olarak son listeleri sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Bugünkü konuğumuz ise Alman mühendisliği ve kalitesiyle öne çıkan Volkswagen.

248
Volkswagen bu kez yıktı geçti! 1 milyonu cebine koyan onu alır - Sayfa 3

Listeye baktığımızda birçok modelin fiyatında bin liralık bir artış olduğunu görüyoruz. Volkswagen önemli avantajların yakalanabileceği fiyatlara sahip.

348
Volkswagen bu kez yıktı geçti! 1 milyonu cebine koyan onu alır - Sayfa 4

2024 model Volkswagen otomobilerin yer aldığı listede Ocak ayında 1.019.000 liradan satışa sunulan ve markanın en uygun opsiyonu olan Polo, şubat ayında 1.020.000 liradan kendine yer buldu.

448