Volkswagen 490 bin liradan satmaya başladı! Polo almak için geç kalmayın

Polo, T-Cross, Taigo, Golf, T-Roc, Tiguan, Passat ve Touareg modelleri ile ülkemizde büyük beğeni toplayan Volkswagen, Ağustos ayında bambaşka bir listeyle çıktı. Benzinli ve dizel motor seçeneklerinin yanı sıra şarj edilebilir hibrit teknolojisine sahip araçlarıyla Türk kullanıcısının ilgisini çeken Volkswagen'in, en uygun modeli 490.000 TL'den başlıyor. Şimdi gelin birlikte 2022 Ağustos Volkswagen Fiyat Listesini birlikte inceleyelim.

Volkswagen 490 bin liradan satmaya başladı! Polo almak için geç kalmayın - Sayfa 1

Dünyanın en büyük ikinci otomobil üreticisi Volkwagen Volkswagen Ağustos ayında bambaşka bir listeyle çıktı. Güncellenen fiyat listesine baktığımızda binlerce liralık zamlar görüyoruz. 

154
Volkswagen 490 bin liradan satmaya başladı! Polo almak için geç kalmayın - Sayfa 2

Tasarımı ve teknolojileriyle sürekli yenilenen Alman mühendislik harikası olan Volkswagen, tüm segmentlerde oluşturduğu model seçenekleriyle Türk kullanıcılarının en sevdiği otomobil markalarının başında geliyor.

254
Volkswagen 490 bin liradan satmaya başladı! Polo almak için geç kalmayın - Sayfa 3

Volkswagen modellerinin kabin içindeki zarif ayrıntıları, zengin donanım ve ergonomik koltukları otomobil tutkunlarının en çok hoşuna giden ayrıntılar.

354
Volkswagen 490 bin liradan satmaya başladı! Polo almak için geç kalmayın - Sayfa 4

Volkswagen konfor ve lüksü bir arada yaşattığı modellerinin Ağustos ayı listesini güncelledi. Yayınlanan liste içerisinde Polo, T-Cross, Taigo, Golf, T-Roc, Tiguan, Passat ve Touareg modelleri yer alıyor. Araçlar arasında en uygun Volkswagen modeli 490.000 TL'den başlıyor.

454