Ve Ömer dizisinde final gibi iki ayrılık kararı; Rekortmen dizide ortalık karıştı

Ömer 49. Bölüm Star TV ekranlarında seyircinin karşısına çıkarken peş peşe gelen haberlerde bir deprem daha erken fark edildi. İşte krize neden olan haberin perde arkası…

Ve Ömer dizisinde final gibi iki ayrılık kararı; Rekortmen dizide ortalık karıştı - Sayfa 1

Tüm imkansızlıkların karşısına aşkı koyan hikayesiyle ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ömer, 49. Bölüm Star TV ekranlarında seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başardı.

110
Ve Ömer dizisinde final gibi iki ayrılık kararı; Rekortmen dizide ortalık karıştı - Sayfa 2

Reytingleri geçen sezona göre düşen ve izleyici ilgisinin azaldığı gözlemlenen Ömer dizisinde alınan yeni kararlar seyirciye şok etkisi yaşatmaya devam ediyor.

210
Ve Ömer dizisinde final gibi iki ayrılık kararı; Rekortmen dizide ortalık karıştı - Sayfa 3

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Emre Taşkıran, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Zerrin Sümer, Serpil Gül ve Gülçin Kültür Şahin gibi başarılı isimlerin rol aldığı Ömer dizisinde olay ayrılık kararları geldi.

310
Ve Ömer dizisinde final gibi iki ayrılık kararı; Rekortmen dizide ortalık karıştı - Sayfa 4

Ömer ve Gamze yaşadıkları hüzünlü vedanın ağırlığı ve keyifsizliği altındadır. Nurhayat ile açıklanması zor bir durumdayken Çiçek’i karşısında bulan Reşat, ondan hiç tahmin edemeyeceği bir yaklaşım görür. Samet’in tedavi olmasını isteyen Reşat, sonunda onu ikna etmeyi başarır.

410