Ve Gönül Dağı dizisinde beklenen sahne geldi; Seyirci sadece o ismi düşünmeye başladı

Sezonun en iyi dizilerinden birisi olan Gönül Dağı 48. Bölüm ile geceye damga vururken uzun süredir beklenen sahne sonunda ortaya çıktı. Dizide geceye damga vururken ayrılık iddiaları iyice güçlendi.

Ve Gönül Dağı dizisinde beklenen sahne geldi; Seyirci sadece o ismi düşünmeye başladı - Sayfa 1

TRT1 ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana fırtınalar estiren Gönül Dağı dizisi 48. Bölüm ile yine gecenin en çok konuşulanları arasında yer almayı başardı. Reytinglerde de zirveyi yaşayan dizide bir sahne ise moralleri alt üst etti.

113
Ve Gönül Dağı dizisinde beklenen sahne geldi; Seyirci sadece o ismi düşünmeye başladı - Sayfa 2

Elde ettiği çok iyi reyting oranları ile sezonun en iyi dizisi olma başarısını sürdüren Gönül Dağı dizisi iki sezondur seyirciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

213
Ve Gönül Dağı dizisinde beklenen sahne geldi; Seyirci sadece o ismi düşünmeye başladı - Sayfa 3

Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı Gönül Dağı dizisi üç izleyici grubunda da reyting birinci olarak yeni dönemde bir ilk başardı.

313
Ve Gönül Dağı dizisinde beklenen sahne geldi; Seyirci sadece o ismi düşünmeye başladı - Sayfa 4

Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizi, izleyicilerin özlem duyduğu dostluk ve komşuluk bağlarıyla seyirci tarafından büyük ilgi görüyor.

413