Yargı dizinde son 5 bölüm! Heyecan dorukta, geri sayım başladı

Kanal D’nin 3 sezondur izleyiciyi ekrana kilitleyen dizisi ‘Yargı’nın finali için geri sayım başladı. Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) ve Ceylin’in (Pınar Deniz) romantik sahnelerinin damga vuracağı 91’inci bölüm, 28 Nisan Pazar akşamı sevenleriyle buluşacak.

VATAN VATAN
Yargı dizinde son 5 bölüm! Heyecan dorukta, geri sayım başladı

Kanal D’nin 3 sezondur izleyiciyi ekrana kilitleyen dizisi ‘Yargı’nın finali için geri sayım başladı. Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) ve Ceylin’in (Pınar Deniz) romantik sahnelerinin damga vuracağı 91’inci bölüm, 28 Nisan Pazar akşamı sevenleriyle buluşacak.

Ay Yapım imzalı dizinin sevenlerine veda etmesine beş bölüm kala, yayınlanan yeni tanıtım heyecanı ikiye katladı.

Büyük sona 5 bölüm kaldı. Yeni bölümün tanıtımında ‘Ilgaz’ (Kaan Urgancıoğlu) ve ‘Ceylin’in (Pınar Deniz) romantik sahneleri dikkat çekti

YEKTA, İCLAL'İN BABASININ KATİLİNİ BULDU

Eren olay yerini temizledi. Osman ve Merdan'a teşekkür ettikten sonra Eren de olay yerinden ayrıldı. Ilgaz ve İclal hastane kameralarını izledi. Yekta, İclal'in babasının katilinin kim olduğunu öğrendi. Ekipler gelen ihbarla harekete geçti. Polisler Rıdvan, Erbil ve Kartal'ın ölüsüne ulaştı. Yekta bulduğu ismi İclal'le paylaştı.

AYLİN VE OSMAN BOŞANDI

Parla'nın da yardımcı olmasıyla Aylin ve Osman boşandı. Aylin mahkeme sonrası üzülünce Parla ona moral vermeye çalıştı. Osman sevinçle Zümrüt'e haber verirken, beklediği tepkiyi alamadı. Zümrüt moralsiz bir ses tonuyla buluşmaları gerektiğini söyledi.

Ekipler olay yerinde inceleme yaparken Efe, Eren'in düşürdüğü anahtarları fark ederek kimseye belli etmeden yerden alıp ayakkabasının içine koydu. Ilgaz olay yerinde eksik kovan olduğunu söyleyerek olay yerinde 4.kişinin olduğunu söyledi.

Laçin, Yekta'nın yanına gelerek açtığı tazminat davasını ödeyemeyeceğini belirtti. Laçin'le konuşurken küçük bir işi olduğunu söyleyen Yekta, bulundukları kitap kafenin müdürüyle görüşmeye çıktı. Peşinden gelen Laçin, Yekta'nın kitaplarını kaldırmak için müdürle konuştuğunu gördü. Yerle bir olan Laçin, Yekta'dan ondan ne istediğini sordu. Yekta, 'Hiç' cevabını verdi.

ILGAZ KAÇIRILDI

Ilgaz ve İclal'in şüpheleri arttınca Eren'i ifadesinin alınmasına karar verdiler. Eren ifade verirken suçluların çevresinin, ailelerinin de, böyle bir olayda suçu olup olmadığını sorgulattı savcılara. İclal ailelerin ifadesini alırken, "Kadın kocasının kanlı kazağını yıkamış. Bu ne, neden diye sormamış. akıl alır gibi değil. Emsal teşkil edecek bir karar aldırmamız gerekiyor" dedi.

İclal daha sonra Yekta'yı yanına çağırarak babasının katili konusunda iş birliği yapabileceklerini söyledi. Tuğçe tekerlekli sandalye ile dışarı çıkarıldı. Efe'yle açık hava kahvaltısı yaptılar. Efe, Tuğçe'ye evlenme teklifi etti. Tuğçe de kabul etti. Osman, Zümrüt'ü çağırarak istediği gibi eşini öldüreceğini söyledi. Ilgaz kaçırıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER