Ünlü oyuncu gerçek adını kullanmak istiyor!

Dünyaca ünlü oyuncu Emma Stone, son röportajında artık gerçek ismini kullanmak istediğini itiraf etti.

VATAN VATAN
Ünlü oyuncu gerçek adını kullanmak istiyor!

Dünyaca ünlü oyuncu Emma Stone, son röportajında artık gerçek ismini kullanmak istediğini itiraf etti.



İki kez 'En İyi Kadın Oyuncu' dalında Oscar kazanan ABD'li oyuncu ve yapımcı Emma Stone, artık sahne adı yerine doğum adı Emily Jean'i kullanmayı tercih ettiğini itiraf etti.

Hollywood Reporter'a röportaj veren Hollywood yıldızı, 'Curse' adlı yapımdaki rol arkadaşı Nathan Fielder'ın yanında otururken "Emily olmak isterdim" ifadelerini kullandı.



"BANA SADECE 'EMILY' DEYİN!"

35 yaşındaki Stone, başlangıçta 'Emma Stone' adını kullanmaya karar vermesinin nedeninin; SAG-AFTRA'dan başka bir aktrisin 'Emily Stone' adını zaten almış olması olduğunu açıkladı ve şöyle devam etti:

Birkaç yıl önce çıldırdım. Bazı nedenlerden dolayı, 'Artık bunu yapamam. Bana sadece Emily deyin' dedim.



"BİRLİKTE ÇALIŞTIĞIM İNSANLAR BANA GERÇEK İSMİMLE HİTAP EDİYOR"

Aktris, tanıdığı ve birlikte çalıştığı insanların ona gerçek ismiyle hitap ettiğini de söyleyerek; "Mesela Nathan bana Em diyor, ki bu daha kolay" şeklinde konuştu.

Birçok hayranı Stone'u gerçek ismine geri döndüğü için övdü ve sosyal medyadan güzel oyuncuya yorum yağdırdı:



"BABY SPICE YÜZÜNDEN ADIMIN EMMA OLMASINI İSTEDİM"

Öte yandan oyunculuk kariyerinden önce, Stone'un Spice Girls'ün Emma Lee Bunton'ına, nam-ı diğer Baby Spice'a duyduğu hayranlık nedeniyle Emma olarak anılmaktan rahatsız olmadığı bir dönem vardı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER