Sertap Erener bir kez daha Eurovision’da!

Sertab Erener, 9 Mayıs Perşembe akşamı gerçekleşecek Eurovision yarı final öncesi konuk sanatçı olarak “Everyway That I Can”i bir kez daha seslendirecek.

VATAN VATAN
Sertap Erener bir kez daha Eurovision’da!

Sertab Erener, 9 Mayıs Perşembe akşamı gerçekleşecek Eurovision yarı final öncesi konuk sanatçı olarak “Everyway That I Can”i bir kez daha seslendirecek.

İsveç’in Malmö şehrinde gerçekleşecek yarışmada eski Eurovision yıldızları da yarı finallerde şarkı söyleyecek. Yarışmanın 7 Mayıs’taki birinci yarı finalinin konuğu İsveç’in ünlü pop yıldızı Benjamin Ingrosso olacak.

2005’te Yunanistan’a birinciliği getiren Helena Paparizou “My Number One” ve 1999’da İsveç’i birinci yapan Charlotte Perrelli ise “Take Me to Your Heaven” şarkısıyla sahnede yer alacak.

9 Mayıs Perşembe akşamındaki ikinci yarı finale ise daha önce Eurovision’da birincilik kazanan kadın sanatçılar misafir olacak. Gecede Sertab Erener, “Everyway That I Can” şarkısını seslendirecek.

Everyway That I Can’in farklı versiyonu

Sertab Erener, Eurovision davetini aldığı andan beri sıkı bir hazırlık sürecinde olduğunu belirtti. Sanatçı, “Everyway That I Can” şarkısının daha önce duyulmamış bir versiyonunu bu geceye özel Malmö Arena’da söyleyecek.

68. Eurovision Şarkı Yarışması’nın büyük finali ise 11 Mayıs Cumartesi gecesi gerçekleşecek. Yarışmanın yabancı hayranları sosyal medya hesaplarından Sertab Erener’i yeniden sahnede görecekleri için çok heyecanlı olduklarını yorumlarda dile getirdi ve şu notları yazdılar: “Türkiye’yi Eurovision’da yeniden görmek çok güzel olacak. Kraliçe geri dönüyor.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER