Misliden günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

VATAN VATAN
Misliden günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Brighton – Manchester City: Maç Sonucu 2 (1.25 yerine 1.27)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Brighton – Manchester City karşılaşmasında Misli yazarı Mert Artun, karşılaşmadan Manchester City’nin galip ayrılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Mert Artun’un Yorumu

Arsenal kazandı, Liverpool kaybetti ve sıra Manchester City’de. Konuk ekipte Haaland bu maçta da yok. Foden ve Stones kadroda olacak dedi Guardiola maç öncesi. Hafta sonu FA Cup’ta Chelsea’yi yenip finale çıkan City’de tek hedef galibiyet. Ev sahibi ise son dönemde alışılanın aksine az gollü maçlar izletiyor bize. Brighton’ın son 6 maçı da 3.5 gol altı bitti. Brighton’da sakatlık sorunları bu sezon hiç bitmedi. Ligde 10 Mart’tan beri kazanamıyorlar. Son 7 maçta sadece 6 puan alabildiler. Son olarak genç forvet Evan Ferguson ve sağ bek Estupinan’ın sezonu kapattığı haberi geldi. Adam Webster kadroya döndü, Enciso da büyük ihtimal maç kadrosunda olacak. Manchester City 13 maçtır deplasmanda kaybetmiyor tüm turnuvalarda. Bu sezon iç sahada sadece 2 maçta gol atamadı Brighton. Tempolu ve gollü bir maç olma ihtimali yüksek. Ben City’nin zorlanacağını ancak yine de kazanacağını düşünüyorum.

Al Fayha – Al Tai: Karşılıklı Gol Var (1.44 yerine 1.46)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Al Fayha – Al Tai karşılaşmasında Misli yazarı Zülal Pehlivan, karşılaşmada karşılıklı gollerin atılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Zülal Pehlivan’ın Yorumu

Son haftalarda ani bir düşüş yaşayan Al Fayha her ne kadar hala maçın favorisi konumunda olsa da savunmada yaşadığı problemler sebebiyle güven vermiyor. Geçtiğimiz hafta Al Nassr’la oynadıkları maçta takımın da belki de en önemli oyuncusu ve golcüsü Sakala kırmızı kart gördü. Al Fayha için büyük bir eksiklik olacak. Öte yandan Al Tai hala kendini tehlikeli bölgeden uzak tutmaya çalışıyor. Riyadh ile çıktığı maçtan galip ayrılan Al Tai, düşüşte olan Al Fayha’yı yenebilir mi emin değilim ancak sora katkıda bulunabilir diye düşünüyorum. Tercihim KGV olacak.

CSKA Moskova – Spartak Moskova: Karşılıklı Gol Var (1.50 yerine 1.53)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan CSKA Moskova – Spartak Moskova karşılaşmasında Misli yazarı Halil Demirkan, karşılaşmada karşılıklı gollerin atılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Halil Demirkan’ın Yorumu

CSKA Moskova, hafta sonunda Akhmat karşısında mücadelenin büyük bir bölümünü 10 kişi oynadı. Buna rağmen öne geçmeyi başarsalar da mücadelenin son bölümünde kalesinde gördüğü 2 gol ile sahadan mağlubiyetle ayrılmıştı. CSKA Moskova, mücadelenin son dakikasında bir kez daha kırmızı kart görerek mücadeleyi 9 kişi olarak tamamladı. CSKA'da kırmızı kart cezalıları Willyan ve Diveev dışında bir diğer önemli isim olan Fayzullayev sarı kart cezası sebebiyle bu maçta forma giyemeyecekler. Spartak Moskova cephesi ise Vladimir Sliskovic yönetiminde çıktığı ilk maçta Rostov'u deplasmanda 1-5 mağlup ederek farklı bir galibiyet almıştı. Bu maçta da başarılı hücum performanslarını devam ettirmenin hedefinde olacaklar. Spartak Moskova'da Quincy Promes oynamayacak. Victor Moses'in durumu ise belirsizliğini koruyor. Her iki ekipten de skor katkısı göreceğimizi düşünüyorum. Tercihim KGV.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 Misliden günün şampiyon tercihleri - Resim : 1

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER