Düğünde kim ne taktı derdine son! Yeni uygulamayla altın ve paralar böyle takip edilecek

Düğünlerde takılan altınlar, paralar için yakın takip uygulaması geliyor. Yazılım mühendisi genç tanıttığı yeni uygulamayla düğünlerde 'kim, ne taktı' derdine son verecek. İşte genç mühendisin 'Takı Takip' uygulamasının detayları...

VATAN VATAN
Düğünde kim ne taktı derdine son! Yeni uygulamayla altın ve paralar böyle takip edilecek

Düğünlerde takılan altınlar, paralar için yeni dönemi başlatacak uygulama geliştirdi. Çorumlu genç bir mühendis bu uygulama ile artık takılan altınlar ve paralar yakından takip edilecek.

ATV Ana Haber’de yer alan haberede, 28 yaşındaki mühendis Ahmet Fatih Çenesiz’in geliştirdiği uygulama kiminin ilgisini çekti, kimi de ‘pek kafaya takmam’ dedi. Genç mühendis güncel altın kurunun da görülebildiği uygulamayı daha da geliştirebilmek için çalışıyor.

Düğünde kim ne taktı derdine son! Yeni uygulamayla altın ve paralar böyle takip edilecek - Resim : 1

SAYFA SAYFA NOT ALMA DÖNEMİ BİTTİ

“Çevremde düğünlerde sürekli gördüğüm için oradan etkilendim. Teyzeler artık rahat bir kullanıma geçtiler” diyen genç mühendis, “Şu an size takılan ya da sizin karşı tarafa taktığınız altınları isim şeklinde kaydedebiliyorsunuz. Gram altın, Türk Lirasu, dolar, bilezik şeklinde ayarlama yapabiliyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Düğünde kim ne taktı derdine son! Yeni uygulamayla altın ve paralar böyle takip edilecek - Resim : 2

'BANA ALTIN TAKMADIN' DİYE YAKAYA YAPIŞAN VAR

Konuya ilişkin mikrofon uzatılan vatandaşlardan biri, “Bilmem lazım. Bana takılanı ben de karşıya vermem lazım” dedi.

Bir başka vatandaş ise başına gelen ilginç olayı anlattı. “Kadının birisi geldi, benim yakamdan tuttu. Ben sana altın taktım. ‘Sen bena niye altın takmadın?’ dedi. Bu gerçekten başıma geldi” diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER