Aziz Yıldırım yıllar sonra ilk kez yaptı! Ali Koç adını bile anmadan açıkladı, kumpas var

Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Yüksek Divan Kurulu’nda bugün üyeler, yeni başkanı seçmek için sandığa gidiyor. Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılacak olan genel kurulda Şekip Mosturoğlu, Sevil Becan ve Nihat Tokat, sarı - lacivertli camianın yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı olmak için yarışacak. Öte yandan kurulda Ali Koç ve Aziz Yıldırım detayı ortaya çıktı.

VATAN VATAN
Aziz Yıldırım yıllar sonra ilk kez yaptı! Ali Koç adını bile anmadan açıkladı, kumpas var

Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Yüksek Divan Kurulu’nda bugün üyeler, yeni başkanı seçmek için sandığa gidiyor. Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılacak olan genel kurulda Şekip Mosturoğlu, Sevil Becan ve Nihat Tokat, sarı - lacivertli camianın yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı olmak için yarışacak. Öte yandan kurulda Ali Koç ve Aziz Yıldırım detayı ortaya çıktı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Seçimli Genel Kurulu başladı. Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen genel kurula, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, Yüksek Divan Kurulu başkan adayları; Şekip Mosturoğlu, Sevil Zeynep Becan, Nihat Tokat ve divan kurulu üyeleri katıldı.

12 sandıkta 4 bin 100 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu seçimli genel kurulda ilk olarak başkan adayları açıklamalarda bulunacak. Sonrasında üyelerin oy kullanma işlemine geçilecek. Göreve gelecek yüksek divan kurulu başkanı 3 yıl başkanlık koltuğunda oturacak.

VE AZİZ YILDIRIM GELDİ

Fenerbahçe Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılıyor. Gündem maddelerinin ardından aday olan isimler toplantıda birer konuşma gerçekleştirdi.

Daha sonra toplantıda oy verme işlemine geçildi. 1998-2018 yılları arasında Fenerbahçe başkanlığı yapan Aziz Yıldırım, 6 yıl sonra tesislere geldi.

Tekneyle Faruk Ilgaz Tesisleri'ne giriş yapan Yıldırım, burada üyelerle selamlaşarak sohbet etti. Yıldırım, ilerleyen dakikalarda oy vermek için sandık başına gidecek.

Fenerbahçe'nin mevcut Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçiminde açıklamalarda bulundu.

"FENERBAHÇE'YE KUMPAS VAR"

Fenerbahçe'nin sürekli kumpasa ve engellemeye maruz kaldığını söyleyen Dündar, "Bu sene, geçmişte olduğu gibi kulübümüzün başarılarını hazmedemeyen bazı odakların sürekli kumpasına ve engellemesine maruz kaldı.

Biz, bu haksız saldırılarda daima başkanımızın ve yönetimimizin arkasında durduk. Gerektiğinde hırpalandık, gerektiğinde haksız iftira ve çamurların hedefi olmayı gönülden kabul ettik. Bundan sonra gelecek Yüksek Divan Kurulu başkan ve yöneticilerinin de aynı gayretle yönetimin yanında yer almalarını diliyorum. Fenerbahçemiz bir ve bütün olduğu sürece dıştan gelecek tehditlere karşı koyma gücüne sahiptir. Yeter ki bizler bir ve bütün olalım. Bu toplantının, kulübümüzde birlik ve beraberliği sağlamaya yönelik tarihi bir adım olmasını diliyorum." dedi.

"HER ŞEY FENERBAHÇE İÇİN"

Dündar, konuşmasının devamında ise "Her şey Fenerbahçe için. Ben bin defa dünyaya gelsem ve hepsinde aynı görevi yapsam yine başkanımız ve yönetimin uğradığı haksız saldırılarda yanlarında dimdik, kale gibi durmaya devam ederim" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılıyor.

Toplantıda konuşma yapan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Çok demokratik bir seçim süreci yaşandı. Seçim sürecinde tesislerimiz kullanıldı. İletişim kanalları ve televizyonumuz kullanıldı.

Camiamız için hayırlı olmasını diliyorum. Yüksek Divan Kurulu başkanımıza bir teşekkür etmek istiyorum. 2 sene çok hızlı geçti. Normalde 3 sene ancak pandemiden dolayı seçimleri yapamamıştık.

En zor günlerde üstün Fenerbahçelilik ruhuyla bizlerle uyum içinde çalıştılar, bizlere destek oldular. Size şahsım, yönetim kurulum ve camiamız adına teşekkür etmek istiyorum" diye konuştu.

Toplantıda konuşma yapan Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, faaliyet raporunu okudu. Olimpiyat kotası alan sporcuları açıklayan Kızılhan, sporcuları tebrik ederken, branşlarda alınan başarılar ve şampiyonlukları katılımcılara aktardı.

Kızılhan, "Bu şampiyonluklar sadece sonuçlarıyla değil, yıllardır süre gelen spor kulübü kimliğimizi de en güçlü şekilde yansıtıyor. Fenerbahçe'miz 'Dünyanın en büyük spor kulübü' tanımının her bir kelimesinin altını rekorlar ve şampiyonluklarla tamamlıyor. Bu kimliği güçlü kılan sizlerin desteği ve ilgisi, camiamızın sahiplenmesi ve bir o kadar da büyük bir mali gücü taşıdığımız bu süreçte yanımızda olan sponsorluklarımızın desteğidir" diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER