Ayça Varlıer Türkiye’ye döndü! İmaj değiştirdi

Kurtlar Vadisi Pusu, Zeytin Tepesi, Kehribar, Hayat Şarkısı ve Kalk Gidelim gibi projelerde yer alan ünlü oyuncu Ayça Varlıer uzun zamandır yaşadığı ABD'den döndü.

VATAN VATAN
Ayça Varlıer Türkiye’ye döndü! İmaj değiştirdi

Kurtlar Vadisi Pusu, Zeytin Tepesi, Kehribar, Hayat Şarkısı ve Kalk Gidelim gibi projelerde yer alan ünlü oyuncu Ayça Varlıer uzun zamandır yaşadığı ABD'den döndü.

Üç yıldır ABD'de yaşayan Ayça Varlıer ülkeye geri döndü. Sevgilisi Serhan Aydemir ile döndüğünü belirten oyuncu, muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları yanıtsız bırakmadı. Ünlü isim hayallerini gerçekleştirdiğini ve Türkiye'ye dönme vaktinin geldiğini söyledi.

'DÖNME VAKTİ GELMİŞTİ'

Sevgilisi Serhan Aydemir ile ülkeye döndüğünü söyleyen oyuncu, "Oyunculuk için eğitimler aldım. Güzel projelerde yer aldım. Hayallerimi ve ideallerimi gerçekleştirdim. Türkiye'ye dönme vakti gelmişti. Şu an buradayım. Ama gidip geleceğim. Temmuz ayında konser ve filmlerim olacak gideceğim ama geleceğim" dedi.

"TEK RAKİBİM KENDİMİM"

Vatandaşlık alamadığını söyleyen Varlıer, "Başvuramıyorum. Bir süre var onu doldurmam lazım ama Türkiye'de olmak istiyorum. Ailemi ve sevenlerimi özledim" diye konuştu. Oyuncu, "Müzik sektörü rekabet acımasız. Hazır mısınız?" sorusuna, "Her sektörde rekabet var. Rekabet başkalarıyla değil, tek rakibim kendimim. Kendimi geliştirmek için yurt dışına gittim. Herkes tek ve özel. Güzel sanatçılar var. Herkes kendine has. Kendimle ilgiliyim" yanıtını verdi.

İmaj değiştiren oyuncu, "Saçla imaj yaptık. Haftanın beş günü spor yapıyorum. Kitesurf yapıyorum sürekli... O benim hobim. Amerika'da rüyamda görüyordum. Akyaka'ya gidip, yapacağım" dedi.

Varlıer, "Serhan Aydemir ile evlilik var mı?" sorusuna, "Güzel devam ediyor ilişkimizi..." diye cevap verdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER