için kaldı

Aboubakar'dan sonra iki bomba transfer daha! Biri orta saha diğeri stoper

Aboubakar'ı renklerine bağlayan Beşiktaş, Konyaspor'un Boşnak yıldızı Amir Hadziahmetovic, Rus orta saha Barinov ve Veerman'la görüşmelere başladı.

VATAN VATAN
Aboubakar'dan sonra iki bomba transfer daha! Biri orta saha diğeri stoper

Aboubakar'ı renklerine bağlayan Beşiktaş, Konyaspor'un Boşnak yıldızı Amir Hadziahmetovic, Rus orta saha Barinov ve Veerman'la görüşmelere başladı.

Wout Weghorst'un boşluğunu Vincent Aboubakar ile dolduran Beşiktaş'ta orta saha transferi için de düğmeye basıldı. Konyaspor'dan Amir Hadziahmetovic ve Lokomotiv Moskova'dan Barinov ile ilgilenen siyah-beyazlılarda orta sahaya bir aday daha eklendi. Şenol Güneş'in stoper ve orta sahaya transfer istemesinin ardından harekete geçen Beşiktaş iki yıldız için girişimlerini hızlandırdı. İşte Beşiktaş'taki son gelişmeler ve transferin tüm ayrıntıları...

WEGHORST'UN YERİ ABOUBAKAR İLE DOLDU

Beşiktaş'ta forvet belirsizliği ortadan kalktı. Weghorst'un Manchester United'a transferiyle yeni forvet arayışlarına giren Beşiktaş, çareyi Aboubakar'da buldu. Al Nassr ile sözleşmesini fesheden Kamerunlu yıldız 3.5 yıllığına Beşiktaş'a transfer oldu.

Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Aboubakar "Fenerbahçe benim menajerimle konuştu. Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe, Galatasaray ya da Başakşehir'e gitmem. Bu hainlik olur. O takımlara saygım var, ama bu benim için söz konusu olamaz! Türkiye'de sadece Beşiktaş'ta oynarım." ifadelerini kullandı.

ABOUBAKAR SONRASI SIRA ORTA SAHA TRANSFERİNE GELDİ

Beşiktaş'ta Aboubakar transferinin ardından gözler stoper ve orta saha transferine çevrildi. Siyah-beyazlılar iki bölge için arayışlarını sürdürürken önceliği orta saha transferine verdi. Şenol Güneş'in alternatifli listesine göre hareket eden Beşiktaş'ta gündeme Konyaspor'dan Amir Hadziahmetovic ve Lokomotiv Moskovada'dan Dimitri Barinov isimleri gelmişti.

HADZIAHMETOVIC BELİRSİZLİĞİ

Beşiktaş, Burnley ve Galatasaray, Konyaspor'ın Boşnak orta sahası Amir Hadziahmetovic ile yakından ilgilendi. Galatasaray'ın bu transferden vazgeçtiği ve Beşiktaş ile Burnley'nin Konyaspor'la pazarlıklara devam ettiği öne sürüldü.

Yıldız oyuncunun Beşiktaş'ta formak giymek istediği ifade edilirken Burnley'den gelen teklifin siyah-beyazlıların teklifine oranla daha yüksek olduğu belirtildi. Amir Hadziahmetovic konusundaki belirsizlik Beşiktaş'ı alternatif isimlere yöneltti.

RUS BASININDAN İDDİA: BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİ 5 MİLYON EURO

Rus basını Beşiktaş'ın Lokomotiv Moskova'dan Dimitri Barinov için teklifin 5 milyon Euro'ya yükselttiğini iddia etti. Championat'ın haberine göre siyah-beyazlılar ilk olarak Rus kulübüne 1.5 milyon euro teklif etti. Lokomotiv Moskova, Beşiktaş'ın bu teklifini geri çevirdi. Siyah-beyazlılar, Barinov için Lokomotiv Moskova'ya yeni bir teklifte daha bulunarak 5 milyon Euro önerdi.

Haberde Lokomotiv Moskova'nın Barinov için sözleşmesinde yer alan "15 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesine göre hareket edeceğine vurgu yapıldı.

Dimitri Barinov'un Lokomotiv Moskova'daki ilk teknik direktörü Alexander Tikhonov, oyuncunun Beşiktaş'a transferinin gerçekleşmesi gerektiğini söyledi. Alexander Tikhonov, "Beşiktaş ile Lokomotiv arasındaki görüşmeler askıya mı alındı? Barinov'a gerçekten çok üzüldüm. Böyle bir oyuncunun transferi başarısız olduğu için içten ve büyük bir hayal kırıklığı hissediyorum." dedi.

BEŞİKTAŞ'TAN ORTA SAHA VE STOPER HAMLESİ

Amir Hadziahmetovic ve Dimitri Barinov transferlerindeki belirsizlik Beşiktaş'ı alternatif isimlere yöneltti. Hollanda basını siyah-beyazlıların PSV Eindhoven forması giyen orta saha oyuncusu Joey Veerman ve savunmacı Andre Ramalho için girişimlere başladığını iddia etti.

Algemeen Dagblad'da yer alan haberde "Beşiktaş'taki güvenilir bir kaynağa göre siyah-beyazlılar Joey Veerman'ı kiralamak istiyor. PSV Eindhoven Veerman için henüz net kararını vermedi." ifadelerine yer verildi. Haberde ayrıca Beşiktaş'ın Andre Ramalho için de PSV ile görüşmelerini sürdürdüğü aktarıldı.

HOLLANDA'DAN VEERMAN İÇİN BİR İDDİA DAHA

Hollanda'dan Voetbal International'in haberine göre Beşiktaş, PSV Eindhoven'ın orta saha oyuncusu Joey Veerman transferinde ısrarcı. Haberde "Beşiktaş, orta sahasını Joey Veerman ile güçlendirmek istiyor. PSV, 24 yaşındaki Veerman'ı geçen yıl yaklaşık altı milyon avro karşılığında SC Heerenveen'den almıştı. Veerman, PSV'de beklentileri karşılayamadı. Teknik direktör Ruud van Nistelrooy, Veerman'ı son iki maçta yedek kulübesinde değerlendirdi." ifadelerine yer verildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER