'60 günde 20 kilo verdi' dendi! Ezgi Mola isyan etti

Oyuncu Ezgi Mola'nın 60 günde 20 kilo verdiği iddia edildi. Mola hakkında çıkan habere tepki gösterdi.

VATAN VATAN
'60 günde 20 kilo verdi' dendi! Ezgi Mola isyan etti

Oyuncu Ezgi Mola'nın 60 günde 20 kilo verdiği iddia edildi. Mola hakkında çıkan habere tepki gösterdi.

Ezgi Mola işletmeci Mustafa Aksallı ile 8 Mayıs 2023'te dünyaevine girmişti. 23 Kasım 2023'te oğlu Can'a kavuşan, anneliğin tadını çıkaran Mola'nın 60 günde 20 kilo verdiği iddia edildi.

Oyuncu hakkında çıkan haberle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"KİLO VERME DERDİNE DÜŞEMEM"

Ezgi Mola "Böyle gerzek bir haber var. Bendeki tartıya göre +14'üm. Yiyesim vardı, yedim. Yeter der sıkılırsam -18 olur ama bu haber yalan. Doğum yapıp koştur koştur kilo verme derdine düşemem. Siz de düşmeyin gereksiz işler" ifadelerini kullandı.

"BAKICI İSTEMİYORUM"

Ezgi Mola geçtiğimiz haftalarda, bakıcıya çocuk emanet edilmesinin çok da doğru olmadığını düşündüğünü belirtmiş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Bakıcı olsun pek istemiyorum. Çünkü benim gibi bakabilir mi, benim kadar bakabilir mi? Buna inanmıyorum. Bu zamanlarını bir kez yaşıyoruz. Bir de 40 yılda bir çocuğum olmuş. Bu anı kaçıramam. Kalabalık bir aile severim, 'Ay ne güzel' derim kalabalık aile görünce. Hep beraber bizimle büyümesi bence daha iyi, özellikle şu sıralar

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER