Ünlülerin estetiksiz halleri şaşırttı

Teknolojinin çığır açtığı şu dönemde neredeyse estetik yaptırmayan ünlü kalmadı. Üstelik estetik yaptırmak için ünlü veya zengin olmaya da gerek yok. Sokakta gördüğümüz her beş dükkandan biri güzellik salonu adı altında estetik hizmeti veriyor. Ekranda, beyaz perdede, sosyal medyada izlediğimiz veya şarkılarını dinlediğimiz ünlülerin yıllar içindeki değişimlerini sizler için araştırdık.

Ünlülerin estetiksiz halleri şaşırttı - Sayfa 1

Ünlülerin estetiksiz hallerine çok şaşıracaksınız. Artık neredeyse estetik yaptırmayan ünlü kalmadı. Bu haberimizde sizlere ünlü isimleri geçirdiği estetik operasyonlar sonrası yaşadığı değişimi göstereceğiz.

İlk isim olan Hande Erçel... Instagramda 26,2milyon takipçiye sahip. Güzelliğiyle adını sık sık duyduğumuz başarılı oyuncunun yaptırdığı iddia edilen estetikler şu şekilde:

Badem gözü estetiği,
Elmacık dolgusu,
Masseter botoksu,
Bişektomi,
Dudak ve çene dolgusu.

Ünlülerin estetiksiz halleri şaşırttı - Sayfa 2

2016 yılında 'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla ünlenen İrem Derici'nin Instagram takipçi sayısı 7,5 milyon...

Kendisiyle barışık olan ünlü, çok fazla sayıda estetik işlem yaptırdığını saklamıyor. Üç kez burun ameliyatı olan şarkıcının göğüslerini ve dişlerini de yaptırdığını biliyoruz. Zaman zaman botoks ve dolguya başvurduğunu da kendisi açıklıyor.

Ünlülerin estetiksiz halleri şaşırttı - Sayfa 3

59 yaşındaki ünlü sunucu Seda Sayan'ın geçirdiği estetik operasyonlarının yanında, sosyal medyada paylaştığı filtreli fotoğraflarda çok konuşuluyor.

Ünlülerin estetiksiz halleri şaşırttı - Sayfa 4

Arnavut asıllı Türk model ve oyuncu Almeda Abazi, 2017 yılında kendisi gibi oyuncu olan Tolgahan Sayışman ile evlendi.

Estetik dünyasına burun ile giriş yapan güzel annenin daha sonra kaşları kalınlaştı, dudakları şişti, yanaklar Hollywood yanağına dönüştü...