Ümit Özat Hatayspor maçı sonrası Halis Özkahyayı eleştirdi!

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, Spor Toto 1. Lig play-off yarı final ilk maçında Hatayspor ile oynanan karşılaşmanın ardından hakem Halis Özkahya'yı eleştirdi. Ümit Özat, yaptığı açıklamada "Adamın bir bakışı var sanırsın ki Türk filmlerindeki Kadir İnanır" ifadelerini kullandı.<br /> <br />

Ümit Özat Hatayspor maçı sonrası Halis Özkahyayı eleştirdi! - Sayfa 1

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, Spor Toto 1. Lig play-off yarı final ilk maçında Hatayspor ile oynanan karşılaşmanın ardından hakem Halis Özkahya'yı eleştirdi. Ümit Özat, yaptığı açıklamada "Adamın bir bakışı var sanırsın ki Türk filmlerindeki Kadir İnanır" ifadelerini kullandı.

Ümit Özat Hatayspor maçı sonrası Halis Özkahyayı eleştirdi! - Sayfa 2

Spor Toto 1. Lig play-off yarı final ilk maçında konuk ettiği Hatayspor’la 0-0 berabere kalan Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, maçın ardından yaptığı basın açıklamasında, öncelikli olarak kendilerini yalnız bırakmayan taraftara teşekkür etti. İyi bir sonuç almadıklarını, fakat kötü bir sonuç da çıkmadığını ifade eden Ümit Özat, şansların eşit olduğunu söyledi.

Ümit Özat Hatayspor maçı sonrası Halis Özkahyayı eleştirdi! - Sayfa 3

Hakem olaylarında biraz daha duyarlı ve baskıcı olunması gerektiğini aktaran Ümit Özat, maçın hakemi Halis Özkahya'ya tepki gösterdi. Özkahya'yı saha içindeki tavırları nedeniyle eleştiren Ümit Özat, “Halis Özkahya gibi hakemlerin bizim maçlara gelmesini istemiyoruz. Adamın bir bakışı var sanırsın ki Türk filmlerindeki Kadir İnanır… İtiraz futbolun doğasında var, hakemlerin anlayışlı olması lazım” dedi.

Ümit Özat Hatayspor maçı sonrası Halis Özkahyayı eleştirdi! - Sayfa 4
‘BİR GÜN ORUÇ TUTMA ARKADAŞ!'

Pote'nin durumuyla da ilgili değerlendirmede bulunan Özat, “Pote'nin durumu ortada… Oruç tutma dememize rağmen maalesef. Orucun telafisi var ama maçın telafisi yok. Kendisiyle birebir konuşacağım. Hiçbir şey ekmeğini yediğin yerden önemli değildir. Bizler Müslümanız elhamdülillah. Sen burada 20 bin taraftara maddi manevi emek harcayan taraftara takım arkadaşlarına bizlere. Bir gün tutma arkadaş bu zor bir şey değil ki… Bir şehrin kaderiyle oynamasına da müsaade etmem. Biraz daha duyarlı olmak lazım. Bugün mağlup da olabilirdik. Kim der Pote oruç, Ahmet oruç, Mehmet oruç” ifadelerini kullandı.