Trabzonsporlu taraftarlar çıldırdı: Maç sonunda sahaya indiler

Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti. Sarı-lacivertliler Fred ve Batshuayi'nin kaydettiği gollerle Süper Lig'deki deplasmanda galibiyet serisini 9 maça çıkardı. Maçın ardından, sarı lacivertli futbolcular orta sahada galibiyet sevinci yaşarken ev sahibi takım taraftarları sahaya girdi ve ortalık karıştı. Fenerbahçe kafilesi, karşılaşmadan yaklaşık 3 saat sonra Papara Park’tan ayrıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olaylarla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı.

Trabzonsporlu taraftarlar çıldırdı: Maç sonunda sahaya indiler - Sayfa 1

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti. Gergin geçen maçın ardından sarı lacivertli futbolcular, sahanın ortasında galibiyeti kutlarken, ev sahibi takım taraftarları sahaya girdi ve ortalık karıştı.
 

120
Trabzonsporlu taraftarlar çıldırdı: Maç sonunda sahaya indiler - Sayfa 2

Bir anda saha içi karışırken Fenerbahçeli futbolcular ile taraftarlar arasında arbede çıktı. Taraftarların tekme ve yumruk atmasına sarı-lacivertli oyuncular da karşılık verdi.

220
Trabzonsporlu taraftarlar çıldırdı: Maç sonunda sahaya indiler - Sayfa 3

Güvenlik güçlerinin de müdahalesiyle sarı-lacivertli oyuncular, tünelden geçerek soyunma odasına gitti.
 

320
Trabzonsporlu taraftarlar çıldırdı: Maç sonunda sahaya indiler - Sayfa 4

FENERBAHÇE 3 SAAT SONRA STATDAN AYRILDI
 Karşılaşma sonunda çıkan olaylardan dolayı bir süre güvenlik önlemleri nedeniyle statta bekletilen sarı-lacivertli kafile, otobüsle Papara Park'tan Trabzon Havalimanı'na çıkış yaptı.

Kafilenin güzergahtaki geçişi sırasında geniş güvenlik önlemleri alındığı görüldü.

420