Trabzonspor için çok ağır sözler söylediler; “Fırtına değil rezalet!”

Trabzonspor’da Çaykur Rizespor mağlubiyeti sonrasında ortalık çok fena karıştı. Evindeki 2 bin 492 günlük yenilmezlik serisi bozulan Trabzonspor’da tepkiler çok erken başladı. İşte detaylar ve yapılan paylaşımlar…

Trabzonspor için çok ağır sözler söylediler; “Fırtına değil rezalet!” - Sayfa 1

Süper Lig’in 3’üncü haftasında sahasında Çaykur Rizespor’a 3-2 yenilen Trabzonspor’da tehlike çanları erken çalmaya başladı. İlk hafta Antalyaspor’a karşı kazanan ve geçen hafta Galatasaray’a mağlup olan bordo-mavililer, üst üste 2’nci yenilgisini yaşadı. Tarihi boyunca rakibine karşı evinde oynadığı Süper Lig müsabakasını ikinci kez kaybeden Trabzonspor, maç sürerken taraftarlarca protesto edildi. Rakibine karşı koruduğu sahasındaki 2 bin 492 günlük yenilmezlik serisi bozulan bordo-mavililer müsabakadan morali bozuk olarak ayrıldı.

115
Trabzonspor için çok ağır sözler söylediler; “Fırtına değil rezalet!” - Sayfa 2

KALESİNİ KORUYAMADI, İLKİ YAŞADI

Çaykur Rizespor’un agresif oyunu karşısında kalesini koruyamayan bordo-mavili takım, 2016-17 sezonundan bu yana ilk kez bir Süper Lig sezonunun ilk 3 haftasında 2 mağlubiyet yaşadı. Trabzonspor ayrıca, evinde rakibine karşı oynadığı maçlarda ilk kez kalesinde 3 gol birden gördü.

215
Trabzonspor için çok ağır sözler söylediler; “Fırtına değil rezalet!” - Sayfa 3

BJELICA'NIN İLK İÇ SAHA YENİLGİSİ

Geçen sezon sonunda göreve başlayan ve Trabzonspor’da istediği istikrarı henüz yakalayamayan teknik direktör Nenad Bjelica, evinde çıktığı son 4 maçı kazanmıştı. İç sahadaki ilk mağlubiyetini Çaykur Rizespor’da gören Bjelica, rakiplerini yenmeleri halinde 31 yıl sonra seyircisi önünde çıktığı sezonun ilk 2 maçını kayıpsız geçen ilk yabancı teknik direktör olma fırsatını da kaçırdı.

315
Trabzonspor için çok ağır sözler söylediler; “Fırtına değil rezalet!” - Sayfa 4

OYUNCU TERCİHLERİNE KARŞI ÇIKIŞ

Maç sonu yaptığı açıklamalarla gündem yaratan Nenad Bjelica, futbolcu tercihlerinin eleştirilmesine çıkış yaptı. Abdülkadir Ömür’ün kadroda olmaması ve Teklic’in oyundan alınmasına yönelik soruyu yanıtlayan Bjelica, “Elimizdeki en hazır oyuncuları oynatmaya çalışıyoruz. Siz olsanız kimi oynatırsınız? Kararları teknik adamlar verir. Bazen hata da yapabilirim ama kararları ben veriyorum ve karar benimdi” dedi.

415