Toyota Proace City sonunda Türkiye’de satışta! Fiyatını kimse böyle beklemiyordu

Toyota, ticari dünyada ve özel yaşamda çok yönlü kullanım olanağı sunan Proace City Türkiye’de satışta modelin özellikleri ve fiyatına ait tüm detaylar ise haberimizde…

Toyota Proace City sonunda Türkiye’de satışta! Fiyatını kimse böyle beklemiyordu - Sayfa 1

Yeni Toyota Proace City’ye 100 HP ve 130 HP gücünde verimli ve yüksek performanslı motor seçenekleri ve 5 ileri manuel veya 8 ileri otomatik şanzıman ile birlikte sahip olabilirsiniz.

113
Toyota Proace City sonunda Türkiye’de satışta! Fiyatını kimse böyle beklemiyordu - Sayfa 2

1.5 litre dizel motor seçeneği 100 HP maksimum güç üretiyor, birleşik yakıt tüketimi 100 km’de 4.2 litre ve Dream donanım versiyonu ile satışa sunuyor.

213
Toyota Proace City sonunda Türkiye’de satışta! Fiyatını kimse böyle beklemiyordu - Sayfa 3

Buna karşılık 130HP ‘lik motor seçeneği ise 4.3 ile 4.4 litre yakıt ortalaması ile karşımıza çıkarken, Dream, Flame X-Pact,  Passion X-Pact donanım paketleri ile görücüye çıkmakta..

313
Toyota Proace City sonunda Türkiye’de satışta! Fiyatını kimse böyle beklemiyordu - Sayfa 4

Toyota Proance City aralarında yaya algılama özellikli ön çarpışma önleyici sistem, trafik işdareti algılama sitemi, yorgunluk tepit sistemi, şerit takip sistemi, hız sınırlayıcı, otomatik yanan uzun farklar, adaptif hız sabitleme sistemi ve römork savrulma kontrol sisteminin bulunduğu bir çok güvenlikli sürüş özelllikleri ile donatılmış.

413