Toyota bu arabayı 539 bin liraya satacak!

Bugün sizlerle Toyota Corolla ağustos ayı fiyat listesini paylaşacağız. Piyasadaki hemen hemen her modelin kayıtsız şekilde etkilendiği zamlardan Toyota da kaçamadı. En ucuz Corolla'nın fiyatı 500 bin TL'nin üzerinde seyrederken en pahalı versiyonun fiyatı da 800 bin TL'yi aştı. Ancak hemen belirtelim diğer seçenekler arasında en ekonomik araç olarak listedeki yerini alıyor. Toyota Corolla fiyatlarında son durum ne? İşte detaylar.

Toyota bu arabayı 539 bin liraya satacak! - Sayfa 1

Toyota Corolla modelleri Ağustos ayı fiyat listeleri açıklandı. Her gün sizlerle paylaştığımız yeni fiyatlar kervanına Toyota Corolla da katılıyor. Toyota Corolla sıfır araba satın almak isteyenler için haberler iyi değil. Temmuz ayıyla birlikte listelere yansıyan zamlar Ağustos'ta da devam etti. İşte Toyota Corolla 2022 güncel fiyat listesi…

121
Toyota bu arabayı 539 bin liraya satacak! - Sayfa 2

Toyota Corolla yıllardır erişilebilir fiyatıyla ülkemizde fazlasıyla sevildi. Ancak son dönemde yaşanan talep artışı, arz sıkıntısı, çip krizi, Rusya - Ukrayna savaşıyla birlikte baş gösteren hammadde sorunu ve dövizdeki dalgalanma fiyatları yukarı çekiyor.

221
Toyota bu arabayı 539 bin liraya satacak! - Sayfa 3

Sıfır otomobil piyasasında yaşanan gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bugün sizlerle beraber Toyota Corolla ve Hybrid versiyonunun güncel fiyat listesini mercek altına alıyor olacağız. Haydi başlayalım.

321
Toyota bu arabayı 539 bin liraya satacak! - Sayfa 4

Toyota Corolla modellerine ortalama yüzde 3 civarında zam geldi. Corolla'nın benzinli versiyonu 1.5 Vision giriş paketiyle birlikte 539.450 TL seviyesinden başlıyor. Çok değil bundan bi kaç gün öncesine kadar aynı versiyonun fiyatı 527.600 TL idi. En pahalı seçenek ise 753.100 TL'ye yükseldiğini görmekteyiz.

421