TOKİ indirim kampanyası başvuruları ne zaman? TOKİ'den yüzde 25 indirim fırsatı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) aracılığıyla alınan ve geri ödemeleri devam eden konut ve iş yerleri için yüzde 25 indirim kampanyası başlatacaklarını belirterek, "Peşin para ödeyen vatandaş yüzde 25 eksik ödeyerek borcundan kurtulmuş olacak." demişti. Peki, TOKİ indirim kampanyası başvurusu ne zaman başlayacak?

TOKİ indirim kampanyası başvuruları ne zaman? TOKİ'den yüzde 25 indirim fırsatı - Sayfa 1

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, TOKİ aracılığıyla alınan ve geri ödemeleri devam eden konut ve iş yerleri için yüzde 25 indirim kampanyası başlatacaklarını söyledi. Kampanyanın ne zaman başlayacağı şimdi TOKİ'de taksit ödemesi olanların gündeminde. İşte, TOKİ indirim kampanyasının ayrıntıları...
 

TOKİ indirim kampanyası başvuruları ne zaman? TOKİ'den yüzde 25 indirim fırsatı - Sayfa 2

BAKAN MÜJDEYİ AÇIKLADI
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, katıldığı canlı yayında vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Toplu Konut İdaresi (TOKİ) aracılığıyla alınan ve geri ödemeleri devam eden konut ve iş yerleri için yüzde 25 indirim kampanyası düzenlediklerini duyurdu.

 

TOKİ indirim kampanyası başvuruları ne zaman? TOKİ'den yüzde 25 indirim fırsatı - Sayfa 3

Bakan Özhaseki’nin açıkladığı yüzde 25 indirim kampanyasından, TOKİ’den ev ve iş yeri almış, geri ödemesi 2022 yılı Haziran ayının sonuna kadar başlamış olanlar faydalanabilecek. Alıcılar borç bakiyesinin peşin olarak kapatması durumunda yüzde 25 oranında indirim imkanından yararlanabilecek.

TOKİ indirim kampanyası başvuruları ne zaman? TOKİ'den yüzde 25 indirim fırsatı - Sayfa 4

TOKİ İNDİRİM KAMPANYASI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
Yüzde 25 indirim kampanyası 21 Eylül’de başlayacak ve 19 Ekim’de sona erecek.