Edis’e gişe şoku!

Edis’in başrolünde oynadığı ‘Alya’ filmi bir hafta vizyonda kaldı ve sadece bin 855 kişi tarafından izlendi. Film, pandemi nedeniyle çekimleri bittikten üç sene sonra vizyona girdi.

VATAN VATAN
Edis’e gişe şoku!

Edis’in başrolünde oynadığı ‘Alya’ filmi bir hafta vizyonda kaldı ve sadece bin 855 kişi tarafından izlendi. Film, pandemi nedeniyle çekimleri bittikten üç sene sonra vizyona girdi.

Edis Görgülü, geçtiğimiz günlerde katıldığı etkinlik öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı. Ünlü popçu, "Çok görüşemiyoruz sizlerle. Çünkü ben dışarıya çok çıkmıyorum hep stüdyodayım. Kendime çok fazla zaman ayıramıyorum. İş ne derse onu yaşıyorum" demişti.

"TEK KAÇAMAK O OLDU"

Yunanistan'a giderken uçakta bir hayranı tarafından fotoğrafı çekilen şarkıcının "Yunanistan'dan ev alacağı" haberleri çıkmıştı. Söz konusu iddiaya açıklık getiren Edis, "İki günlük gittim, Tek kaçamak o oldu yani. Tatil yapmak kadar da normal bir durum yok. Uçakta fotoğraf çektiler diye bir şey olmasına da gerek yok. Orada kim çekmiş olabilir, ona kızdım. Sürekli yurt dışına gidiyorum. Arkadaşlarımızla bir yer seçip, sürekli orda buluşuyoruz. Sık sık gidiyorum ve tek gidiyorum" açıklamasını yapmıştı.

GİŞEDE BÜYÜK ŞOK!

Edis’in başrolünde yer aldığı ‘Alya’ filmi gişede büyük şok yaşadı. Sadece bir hafta vizyonda kalan projeyi, bin 855 kişi izledi. Edis’in, Jandae Perçem ve Hande Ataizi’yle kamera karşısına geçtiği yapım, sadece 201 bin 962 lira hasılat elde etti.

800 BİN TL ALDI

Bilim-kurgu ve aksiyon türündeki filmin maliyetinin ise yaklaşık 30 milyon lira olduğu iddia edildi. Şarkıcının 2020’nin başında çekimleri başlayan projeden ise 800 bin lira aldığı öğrenildi. Film, pandemi nedeniyle çekimleri bittikten üç sene sonra vizyona girdi.

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER