Xiaomi 13T’den yeni bilgiler gelmeye devam ediyor

Son zamanlarda pek çok sızıntıyla karşımıza çıkan Xiaomi 13T, yeni teknik özellik sızıntılarıyla bu geleneğini sürdürüyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Xiaomi 13T’den yeni bilgiler gelmeye devam ediyor

Akıllı telefon pazarında öne çıkan firmalardan Xiaomi, kısa süre içerisinde Xiaomi 13T, bazı yerlerde ise Redmi K60 olarak bilinen modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Bu ayın sonlarına doğru Xiaomi Mix Fold 3 ve muhtemelen Redmi Pad 2 ile birlikte tanıtılması beklenen Xiaomi 13T'nin bazı özellikleri hakkında bilgiler aldık. Cihaz, 1.5k çözünürlükte ekran sunacak ve 144Hz yenileme hızını destekleyecek. Bu teknik altyapıyı destekleyen bir diğer özellik ise PixelWorks X7 adlı yeni görüntü işlemci olacak.

Xiaomi 13T’den yeni bilgiler gelmeye devam ediyor

Daha önceki duyumculardan alınan bilgilere göre Xiaomi13TPro, MediaTekDimensity9200+ yonga setini kullanıyor. AnTuTu test sonuçlarına göre, bu telefon oldukça yüksek bir performans sergiliyor ve 1.774.714 puan almayı başardı. Cihazın diğer özellikleri arasında 16GB LPDDR5x RAM ve 1TB UFS 4.0 depolama bulunuyor.

Xiaomi 13T Pro'nun performansını artırmak için Furious Engine 2.0 performans modu da bulunmakta. Kutusundan Android 13 tabanlı MIUI 14 ile çıkacak olan telefon, 120W hızlı şarj özelliğine sahip 5.000mAh kapasiteli bir pil ile geliyor. Cihazın fiyat bilgisi şu an için belirsiz; fakat geçen yılın Ağustos ayında piyasaya sürülen Redmi K50 Ultra'nın fiyatının 2,999 yuan ya da 445 dolar olduğunu belirtelim.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER