Yeni Lexus RX Türkiye’de satışa çıktı! Hem de fiyat sabitleme garantisiyle!

Lexus markasının SUV ailesi olan RX, ülkemizde satışa sunuldu. Arabaların fiyat sabitleme imkanı sunacağı da açıklanan detaylar arasında yer aldı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Yeni Lexus RX Türkiye’de satışa çıktı! Hem de fiyat sabitleme garantisiyle!

Lüks otomobil denince akla gelen ilk markalardan olan Lexus, SUV serisiyle beraber Türkiye pazarında kendisini göstermek istiyor. Marka bunun için Lexus RX ailesini ülkemizde piyasaya sürdü. Üstün özelliklerle sunulan Lexus RX, üç farklı paketle tüketicilerin karşısına çıkıyor. Lexus CEO’su Ali Haydar Bozkurt, Türkiye için fiyat sabitleme garantisi verdiklerini de açıklamış durumda.

Ailenin baz versiyonu olan Lexus RX 350h, kendi kendine şarj olma özelliğini bünyesinde barındıran 2.5 litrelik hibrit motor üzerine kuruluyor. 0 km’den 100 km hıza 7.9 saniyede çıkabilen aracın yakıt tüketimi ise fabrika verilerine göre 6.5 litre diyebiliriz.

Yeni Lexus RX Türkiye’de satışa çıktı! Hem de fiyat sabitleme garantisiyle!

Orta versiyon olan Lexus RX 450h ise gücünü 309 beygir gücünde olan 2.5 litrelik bir motordan alıyor. Şarj edilebilir lityum iyon 18.1 bataryayı bünyesinde barındıran model, 4x4 özelliğine de sahip olarak geliyor. 0’dan 100’e 6.5 saniyede çıkabilen RX 450h, 100 km’de 1.1 litrelik tüketim sağlıyor.

En dolu paket olan RX 500h ise 371 beygir güç üreten 2.4 litrelik hibrit motora sahip. 0’dan 100 km hıza 6.2 saniyede çıkan model, 100 km’de 8 litrelik bir tüketim yapıyor. Lexus RX ailesinin en düşük paketinin ülkemizde 3.991.500 TL’den satılacak olması ise, orta gelir grubundaki vatandaşa hitap etmeyeceğini hemen ortaya koyuyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER