Xiaomi Türkiye adeta coştu, anneler gününe özel airfryer fiyatı dip yaptı, neredeyse bedava

Eğer hala evinize bir airfryer almadıysanız bu haber tam da size göre. Xiaomi Türkiye airfryer modellerinde anneler gününe özel büyük bir fırsat var.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Xiaomi Türkiye adeta coştu, anneler gününe özel airfryer fiyatı dip yaptı, neredeyse bedava

Söz konusu airfryer olduğunda öne çıkan iki marka bulunuyor; Xiaomi ve Philips. Hali hazırda A’dan Z’ye tüm elektrikli ev aleti üreten markalar airfryer da üretiyor. Fakat bu sektörde kimse yokken Xiaomi ve Philips vardı diyebiliriz.

Xiaomi’nin airfyer pazarında hızla yükselmesinin temel nedenlerinden biri her zamanki gibi uygun fiyatlı ürünleri satışa sunması oldu.

Nitekim Xiaomi’nin airfryer modellerinin yeteneklerine oranla piyasadaki rakiplerinden daha avantajlı olduğunu söyleyebiliriz. Hali hazırda Xiaomi airfryer denildiğinde akla beyaz sade tasarıma sahip bir cihaz geliyor.

Xiaomi Türkiye adeta coştu, anneler gününe özel airfryer fiyatı dip yaptı, neredeyse bedava

Bu cihaz oldukça sade bir tasarıma sahip olsa da hayli yetenekli diyebiliriz. İşin güzel tarafı ise tüm komutları tek bir tuş üzerinden rahatlıkla verebiliyor olmamız. Bunun yanında cihazın wifi özelliği sayesinde telefonunuza bağlamanız da mümkün. Xiaomi airfryer modelini ağa bağladığınızda nerede olursanız olun uygulama üzerinden dilediğiniz ayarlamaları gerçekleştirebiliyorsunuz.

Hali hazırda bu airfryer’ın fiyatı hiç olmadığı kadar dip yapmış durumda. Özellikle çeşitli e-ticaret sitelerinin anneler gününe özel sunduğu kuponlar sayesinde fiyatlar daha da düşmüş durumda. Dilerseniz aşağıdan kupın kullanarak satın alabileceğiniz Xiaomi airfryer modelinin sayfasına göz atabilirsiniz.

İndirimli Xiaomi Airfryer sayfası için tıklayın

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER