Xiaomi elektrikli scooter modeliyle şaşırttı, beklenenden çok daha ucuza satılıyor

Xiaomi'nin yeni elektrikli scooter modeli, uygun fiyatı ve gelişmiş özellikleriyle Fransa'da büyük ilgi görüyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Xiaomi elektrikli scooter modeliyle şaşırttı, beklenenden çok daha ucuza satılıyor

Xiaomi, Fransa'da piyasaya sürdüğü Elektrikli Scooter 4 Lite'ın (2. Nesil) güncellenmiş versiyonunu tanıttı. Şirket, bu modelin yakın zamanda İspanya ve İsveç gibi diğer Avrupa ülkelerinde de satışa sunulacağını duyurdu. Yeni scooter, önceki modelin birçok özelliğini korurken kullanılabilirliği artıran bazı iyileştirmelerle geliyor.

Elektrikli Scooter 4 Lite (2. Nesil), önceki modele göre yüzde 25 daha fazla, 25 kilometre menzile sahip. Bu artış, batarya kapasitesinin artırılmasıyla sağlanmış. Scooter, saatte 25 kilometre hıza ulaşabiliyor ve yürüyüş modu da dahil olmak üzere üç farklı hız moduna sahip. Elektrik motorunun gücü 300W olarak aynı kalsa da maksimum güç çıkışı 390W'a düşürülmüş. Bu değişiklikle birlikte scooter, daha uzun süreli kullanımlar için ideal hale gelmiş.

Xiaomi elektrikli scooter modeliyle şaşırttı, beklenenden çok daha ucuza satılıyor

Scooter, tam şarj olması için sekiz saat gerektiren 9,600mAh kapasiteli bir bataryaya sahip. Güvenliği artıran önlemler arasında E-ABS, davul frenler, 10 inçlik pnömatik lastikler ve bir far bulunuyor. Scooter'daki entegre ekran, hız ve batarya durumunu gösteriyor. Kullanıcılar bu bilgileri ayrıca Mi Home/Xiaomi Home uygulaması üzerinden de takip edebiliyorlar. Yeni modelin ağırlığı 16.2 kilogram olup, maksimum 100 kilogram yük taşıyabilir.

Yeni Elektrikli Scooter 4 Lite (2. Nesil) modelinin fiyatı 299€ olarak belirlenmiş ve şu anda Fransa'da satışa sunulmuş durumda. İspanya'da da benzer fiyatlandırmanın uygulanması bekleniyor. İsveç ve diğer Avrupa ülkelerindeki satış ve fiyatlandırma detayları ise yakında açıklanacak. Bu model, kullanıcıların hem günlük ulaşımlarında hem de kısa mesafeli seyahatlerinde ideal bir alternatif sunuyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER