Uygun fiyatlı Android modeline 7 yıl güncelleme sözü

Google'ın yeni modeli Pixel 8a, promosyon materyallerinde ortaya çıktı ve kullanıcılara yedi yıl süreyle güncelleme desteği sunacağı belirtiliyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Uygun fiyatlı Android modeline 7 yıl güncelleme sözü

Google'ın yeni Pixel 8a modeli, sızdırılan görsellerin ardından tanıtım materyalleriyle gözler önüne serildi. Bu orta segment akıllı telefon, günlük kullanım için yeterli performans sunacak Tensor G3 yongaseti ile donatılmış durumda; aynı yonga seti Pixel 8 ve Pixel 8 Pro modellerinde de kullanılıyor.

Cihazın kamerası, yapay zeka destekli özellikleriyle dikkat çekiyor. Best Take özelliği, çekilen fotoğraflar arasından herkesin gözlerinin açık olduğu ve doğal göründüğü en iyi kareyi otomatik olarak seçiyor. Audio Magic Eraser, videolardan istenmeyen arka plan seslerini silerken, Night Sight ise düşük ışık koşullarında daha iyi fotoğraflar çekmenizi sağlıyor.

Uygun fiyatlı Android modeline 7 yıl güncelleme sözü

Pixel 8a'nın ayrıca "hızlı şarj" desteği ve "güvenilir tüm gün süren pil ömrü" sunması bekleniyor. Sızıntılar, cihazın 4,500 mAh pil kapasitesine sahip olabileceğini işaret ediyor. Dayanıklılık açısından IP67 derecesine sahip olan Pixel 8a, toza karşı dayanıklı ve yarım saat boyunca bir metre derinlikteki suya karşı dayanıklılık gösterebiliyor.

Ancak cihazın gerçek çekim yıldızı yazılımı olabilir. Tanıtım materyalleri, Pixel 8 ve 8 Pro ile aynı şekilde yedi yıl güvenlik güncellemesi alacağına işaret ediyor. Diğer teknik özellikler arasında, 90Hz yenileme hızına sahip 6,1 inç OLED ekran, 8GB RAM, 128GB başlangıç depolama alanı, 64MP ana kamera, 13MP ultra geniş kamera ve 27W kablolu şarj desteği bulunuyor. Cihazın tanıtımı 14 Mayıs'ta Google I/O'da yapılacak ve 16 Mayıs'ta satışa sunulması bekleniyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER