Sonunda Redmi Pad Türkiye'ye de geliyor, sudan ucuza tablet

Xiaomi'nin tablet dünyasındaki yeni üyesi Redmi Pad Pro, FCC ziyaretiyle global pazara giriş yapmaya hazırlanıyor. HyperOS işletim sistemiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Sonunda Redmi Pad Türkiye'ye de geliyor, sudan ucuza tablet

Xiaomi'nin son teknoloji ürünü Redmi Pad Pro, Çin'de geçen hafta piyasaya sürüldü ve şimdi dünya genelinde satışa sunulması an meselesi gibi görünüyor. En son FCC sertifikasyon platformunda görülen bu cihazın global çıkışı yaklaşıyor olabilir. Google Play Console'da bu hafta başı itibarıyla görülen global modeli, cihazın teknik özelliklerini ve model numaralarını (Latin Amerika için 2405CRPFDL ve dünya genelindeki diğer bölgeler için 2405CRPFDG) açıkladı. FCC kayıtlarına göre, Redmi Pad Pro, Android işletim sistemi tabanlı HyperOS 1.0 özel arayüzü ile çalışacak.

Cihazın global versiyonunun, Çin'deki modelle aynı özelliklere sahip olması bekleniyor. Redmi Pad Pro, 12.1 inçlik geniş bir LCD ekran sunuyor. Bu ekran 2.5K çözünürlük, 120Hz yenileme hızı ve 600 nit parlaklık peak değeri ile dikkat çekiyor. Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 yonga seti tarafından desteklenen tablet, 8GB RAM ve 256GB dahili depolama alanı ile geliyor. Cihazın hem önünde hem de arkasında 8 megapiksel kamera bulunuyor.

Sonunda Redmi Pad Türkiye'ye de geliyor, sudan ucuza tablet

Ayrıca bu tablet, 10,000mAh kapasiteli büyük bir pil ile güçlendirilmiş ve 33W hızlı şarj desteği sunuyor. Çin'deki piyasaya sürülüşü sırasında özel bir Harry Potter sürümü de sunulmuştu. Bu özel sürüm şu anda Giztop üzerinden satın alınabiliyor.

Bu arada, Xiaomi aynı boyutta fakat IPS panel ile 260Hz yenileme hızına sahip bir monitörü de Çin'de piyasaya sürdü. Bu cihazların global pazara ne zaman sunulacağı konusunda bir beklenti içindeyiz ancak kesin tarih henüz açıklanmadı. Bu gibi yenilikler, teknoloji dünyasında heyecan yaratmaya devam ediyor ve kullanıcılar yeni cihazların tüm detaylarını merakla bekliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER