Samsung'dan kullanıcılarına büyük jest, bu cihazların ekranı değişimi ücretsiz olarak yapılacak

Samsung, belirli bir ülkede Galaxy S21 ve S22 kullanıcılarına yaşanan yeşil çizgi sorunu için ücretsiz ekran değiştirme imkanı sağlıyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Samsung'dan kullanıcılarına büyük jest, bu cihazların ekranı değişimi ücretsiz olarak yapılacak

Samsung, son dönemde özellikle Super AMOLED ekranlara sahip bazı Galaxy cihazlarında ortaya çıkan yeşil çizgi sorunu nedeniyle kullanıcılarına önemli bir destek sunuyor. Bu sorun, ekranın kullanımını ciddi şekilde etkileyebiliyor ve basit işlemleri bile zorlaştırabiliyor. Bu sorunu çözmek amacıyla Samsung, belirli pazarlarda Galaxy S20, Note 20, S21 ve S22 serilerini kapsayan ücretsiz ekran değişim programı başlattı. Bu destek, cihazlarda sadece ekranın değil aynı zamanda batarya ve diğer bazı bileşenlerin de değiştirilmesini içeriyor.

Programın en dikkat çekici yanlarından biri ise, kullanıcılara cihazlarını neredeyse yenileme fırsatı sunması. Özellikle S21 ve S22 serisi gibi hala yazılım güncellemeleri alan ve donanım olarak güncel kalan telefonlar için bu, cihaz ömrünü uzatabilir bir adım olarak görülüyor.

Samsung'dan kullanıcılarına büyük jest, bu cihazların ekranı değişimi ücretsiz olarak yapılacak

Ancak, bu fırsattan yararlanabilmek için belirlenen bir son tarih var. Kullanıcıların, ücretsiz değişim hizmetinden faydalanabilmeleri için 30 Nisan 2024 tarihine kadar bir Samsung Servis Merkezi'nde randevu almaları gerekiyor. Bu tarihi kaçıran kullanıcılar, maalesef cihazları için onarım ücreti ödemek zorunda kalabilir.

Hindistan'da yaşıyorsanız ve bahsi geçen modellerden birine sahipseniz, bu tekliften faydalanmak için en yakın Samsung Servis Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririm. Bu, telefonunuzun ömrünü uzatma ve sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam etme şansınızı artırabilir. Ekran değişimiyle birlikte, telefonunuz yeni gibi bir performans sergileyebilir. Bu nedenle, bu fırsatı kaçırmadan harekete geçmek önemli.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER